kızlar merhaba hepimizin düğün telaşı başından aşkın en iyisi olsun ama en ekonomik olsun tercihlerimizden tabiki :))
Farklı alternatifleri sevenlerdenim bende bizim iki düğünümüz olucak sebebi ise erkek tarafının bıraz benım aile göre mufazakar oluşu once kokteyl yapıp ordan benım aılem onun aılesınden bırkac kişi ve arkadaşlarımızın olacağı 150-200 kişilik yemek
kokteyl zübeyde hanımda olucak muhtemelen çünkü ben en çok orayı beğendim
yemek içinse çamlıcada yer bakıyoruz ama gecenlerde koşuyolundan gecerken bı yer takıldı gozume adile sultan kasrı eve gelip hemen baktıp fiyatlarıda gayet ıyı ama orda düğün ya da organizasyon yapan bırılerı varsa bana fikir verebilirmi çünkü müzik sistemine bile karştırmıyorlar anlaşılan onun dışında
maltepe pamuk spor havuz başı
kartal karayemiş
pendik dudezar
üsküdar dilruba
gebze aşkın bahçesi
kurtköyde bı yer var adını hatrlamıyorum ama
maltepe wondrleand
maltepe koza rest
maltepe bağdat düğün salaonu
evet kızlar fikirleri olanlar farklı mekan önerisi olanlar yardım edelim birbirimize
Farklı alternatifleri sevenlerdenim bende bizim iki düğünümüz olucak sebebi ise erkek tarafının bıraz benım aile göre mufazakar oluşu once kokteyl yapıp ordan benım aılem onun aılesınden bırkac kişi ve arkadaşlarımızın olacağı 150-200 kişilik yemek
kokteyl zübeyde hanımda olucak muhtemelen çünkü ben en çok orayı beğendim
yemek içinse çamlıcada yer bakıyoruz ama gecenlerde koşuyolundan gecerken bı yer takıldı gozume adile sultan kasrı eve gelip hemen baktıp fiyatlarıda gayet ıyı ama orda düğün ya da organizasyon yapan bırılerı varsa bana fikir verebilirmi çünkü müzik sistemine bile karştırmıyorlar anlaşılan onun dışında
maltepe pamuk spor havuz başı
kartal karayemiş
pendik dudezar
üsküdar dilruba
gebze aşkın bahçesi
kurtköyde bı yer var adını hatrlamıyorum ama

maltepe wondrleand
maltepe koza rest
maltepe bağdat düğün salaonu
evet kızlar fikirleri olanlar farklı mekan önerisi olanlar yardım edelim birbirimize