Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba.ben daha öncede spor yapıyordum.şimdi 2 aylık hmaileyim. Anadolu yakasında oturuyorum , hamilelik pilatesi arıyorum. Maltepe v ekartal bölgesine yakın olanlar özellikle tercihim olacak. sizlerden yardım bekliyorum.
Canım ben camlicadayim uç sene önce Maltepe'de Bağdat caddesinde ve Fenerbahçe'de iki yer bulmuştum ama oldukça kulfetliydi gidemedim. Kimi saat bası 150 lira istemişti kimi haftada iki kez gidersen gitsen de gitmesen de 150 lira demişti Şimdi değişmiş mıdır bilmiyorum istersen Google amcaya bir sor hemen çıkarıyor ben de oradan bulmuştum sevgiyle
Canım ben camlicadayim uç sene önce Maltepe'de Bağdat caddesinde ve Fenerbahçe'de iki yer bulmuştum ama oldukça kulfetliydi gidemedim. Kimi saat bası 150 lira istemişti kimi haftada iki kez gidersen gitsen de gitmesen de 150 lira demişti Şimdi değişmiş mıdır bilmiyorum istersen Google amcaya bir sor hemen çıkarıyor ben de oradan bulmuştum sevgiyle
canım dediğin yerleri aradım buldum goggle amcadan dediğin gibi inanılmaz külfetli.saat başı 200 tl. haftada 1 gün gitsem ayda 800 tl :)
yürüyüş ve yüzme yapıyorum şuan. daha ekonomik bir yer bulmadan başlamayacağım sanırım.
çok teşekkür ederim cevabın için.
canım dediğin yerleri aradım buldum goggle amcadan dediğin gibi inanılmaz külfetli.saat başı 200 tl. haftada 1 gün gitsem ayda 800 tl :)
yürüyüş ve yüzme yapıyorum şuan. daha ekonomik bir yer bulmadan başlamayacağım sanırım.
çok teşekkür ederim cevabın için.
valla canım o kadar pahalılar ki ben gitmemeye karar verdim,gimedim de :) youtube den çok güzel 45 dakikalık bir video buldum hamilelik pilatesiyle alakalı. onu yapıyorum. bütün kasları rahatlatıyor.
istersen linki verebilirim. spor salonları resmen sömürüyor bizi.