Anadolu yakasi kadin dogum doktoru ACIL yardim??

kalplibalon

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
313
167
23
36
Hanimlar bebek icin ugrasiyoruz gittigim doktor iyi ama cok soguk bir adam yani soru sormak istiyorum soramiyorum tam aciklama yapmiyor hic bir konuda lafi cimbizla aliyorum resmen ve cok sıkılıyorum yarin randevum var hala adet olmadim boyle samimi icten beni rahatlaticak bir doktora ihtiyacim var lutfen yardim eder misiniz? Tesekkurler

Hanimlar bebek icin ugrasiyoruz gittigim doktor iyi ama cok soguk bir adam yani soru sormak istiyorum soramiyorum tam aciklama yapmiyor hic bir konuda lafi cimbizla aliyorum resmen ve cok sıkılıyorum yarin randevum var hala adet olmadim boyle samimi icten beni rahatlaticak bir doktora ihtiyacim var lutfen yardim eder misiniz? Tesekkurler
Canm nerde oturuysn. Sarigazi bolge hastanesinde pinar hanim gayet ilgili ama hastaneyi begenmyrm ben. Bi de erdem hastanesnde zeynep yesim hanim iyi diyorlar suanlik bska blmyrm canm cok zor bu doktor isi ya insan karar veremiyor

koşuyol medipol hakan apaydın... ben ikili test için kendisine gittim, tam aradığınız tarzda bir doktor bence. ben şuan hala aynı hastanedeki zühal çelebi ye gidiyorum fakat aklım hala hakan beyde ne yalan diyeyim..

Medical park goztepe -Nida Hanim cana yakin mi yakin tatli bir doktor :).. her bilgiyi aytintili bir sekilde veriyor sagolsun... aklimdaki sorularin cevaplarini fazlasiyla aliyorum :)

Back
X