• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANADOLU YAKASI KADIN DOĞUM UZMANI TAVSIYESI

wisteria89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
20
5
36
Hatay
MERHABA. BEN 3 YILLIK EVLIYIM VE 1 YILDIR HAMILE KALABILMEK ICIN UGRASIYORUZ AMA MALESEF SONUÇ NEGATIF. ISTANBUL ANADOLU YAKASI ZEYNEP KAMIL KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM HAST. GITTIM AMA MEMNUN KALMADIM. ANADOLU YAKASINDA ÖZEL DE OLUR BANA IYI BIR KADIN HAST VE DOĞUM UZMANI TAVSIYESI OLAN VAR MI ACABA. SIMDIDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER.

Başkent üni. Erkek Bi hekim varmış. Çok iyi olduğunu biliyorum eltim onda doğum yaptı

MERHABA. BEN 3 YILLIK EVLIYIM VE 1 YILDIR HAMILE KALABILMEK ICIN UGRASIYORUZ AMA MALESEF SONUÇ NEGATIF. ISTANBUL ANADOLU YAKASI ZEYNEP KAMIL KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM HAST. GITTIM AMA MEMNUN KALMADIM. ANADOLU YAKASINDA ÖZEL DE OLUR BANA IYI BIR KADIN HAST VE DOĞUM UZMANI TAVSIYESI OLAN VAR MI ACABA. SIMDIDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER.
Ozel goztepe hastanesi gülşen hanım:KK200: sen sormasan bile o her seyinle ilgileniyor.kuzenlerim onun elinde dogdu bende korkunc bir hamilelik geciriyorum ilk 5 ay kustum hastanede yatirip orda bakti kilolu hamile oldugum icin takibimi daha sık yapti keske orda dogum yapabilseydim esimle izmire donmem gerekti :( burda medical parka egepole ege uniye....bir suru hastaneye gittim ozel hastane sonucta bedava bakmiyolar ama gorsen lutfedip sorularina cevap veriyolar.o ilgiden sonra burda kafayi yedim :(

Ozel goztepe hastanesi gülşen hanım:KK200: sen sormasan bile o her seyinle ilgileniyor.kuzenlerim onun elinde dogdu bende korkunc bir hamilelik geciriyorum ilk 5 ay kustum hastanede yatirip orda bakti kilolu hamile oldugum icin takibimi daha sık yapti keske orda dogum yapabilseydim esimle izmire donmem gerekti :KK43: burda medical parka egepole ege uniye....bir suru hastaneye gittim ozel hastane sonucta bedava bakmiyolar ama gorsen lutfedip sorularina cevap veriyolar.o ilgiden sonra burda kafayi yedim :KK43:[/QUOTE
Teşekkürler. randevu alacağım en kisa surede. peki muayene fiyatları nasıldı. çok pahaliysa gidemem çünkü

Teşekkürler. peki muayene fiyatları nasıl. istanbulda bazı hastaneler çok uçuk fiyatlar istiyor. karsilayamam çünkü

Doktorun ismi nedir acaba?
İsmini öğrenirim senin için inşlh
Teşekkürler. peki muayene fiyatları nasıl. istanbulda bazı hastaneler çok uçuk fiyatlar istiyor. karsilayamam çünkü
Bu söylediğim hastanede doğum 1000 lira yada 1200 yani uygun

Merhabalar,

Kozyatağı Central Hospital / Başak Sel diyebilirim.

Özel göztepe hastanesi Gülşen Barçınlı çok iyi bir doktor sana hiç stres yaptırmaz emin ol muayene ücreti biraz pahalı ssk anlaşmalı 172 lira ödedim ben ekimde gitmiştin daha yeni,
telde 122 dediler oraya gelince 172 duyunca şok oldum sinirlendim biraz ama o kapıdan çıkınca helal olsun dedim o para :) kaç tane k.doğum uzmanına gittim onun gibi ilgilisini görmedim gerçekten zaten çalışıyorum bu saatten sonra herşey bebeğim için ona herşey değer

Daha bu yaz zam yapmışlar kadın hastalarıyla abla kardeş anne kız gibi oluyor bir süre sonra o kadar çok yoğun ki mecbur muayene ücretini arttırmak zorunda kalmış.Bence bir kere git ne demek istediğimi anlıyacaksın,bende hafif vajinusmusda var paylaştım doktorum la o zaman seni epiduralla normal doğurtalım dedi :)

Selamün aleyküm canım kadıköy bahariye de Gülden Önal diye bi kadın doğum uzmanı var zeynep kamil hastanesinin eski başhekimi ayrıca emekli olunca kendine özel klinik açtı evide hemen üst katında benim annanemden tut teyzem annem hepimiz ona gidiyoruz sana da tavsiye ederim herşeyiyle süper bi doktor hatta benim icin bi abla muayene ücreti 160 tl ben şuan devamlı ona gidiyoruz ve daha dün hamile olduğumu öğrendim

Tuzlada oturuyorum özel gisbir hastanesine gidiyorum ferda hanim istersen bir arastir daha öncede ümraniye sur hastanesinde Pinar hanim diye birine gittim ona da iyi diyorlar

Mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Umarım en kisa sürede güzel haberler alırım. Şuan güzel bir şeylere çok ihtiyacım var.

Ben de cok doktora gittim ama Bagdat Caddesi'nde Egemen Koyuncu'ya gidiyorum su an. rahatlatici ve cok sevecen bir hanim. yani tabii muayenehane olunca hastane ayarlamak falan ugrastirici olabilir dogumda.

Tuzlada oturuyorum özel gisbir hastanesine gidiyorum ferda hanim istersen bir arastir daha öncede ümraniye sur hastanesinde Pinar hanim diye birine gittim ona da iyi diyorlar
Dogumuna geliyor mu doktor ? Benim sorduklarim gelmiyor. Gelen var mi bildiginiz kizlar Tuzla Pendik civari

Back
X