Anadolu yakası perinatolog önerisi olan var mı?

Bunickcokmuuzunoldune

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
1.511
1.555
133
Arkadaşlar Pendik medicalpark hastanesine gitmekteyim nipt testi yaptırdığım için 2 li ve 4 lü test yaptırmayacaksın dedi doktorum. Ayrıntılı ultrasona girmem gerekiyor, hastanedeki perinatolog Dr. Cihan çetin çok fazla detaylı yorum bulamadım hakkında. Sizin bir öneriniz var mıdır perinatolog için Anadolu yakası tercihen kızlar :)

Arkadaşlar Pendik medicalpark hastanesine gitmekteyim nipt testi yaptırdığım için 2 li ve 4 lü test yaptırmayacaksın dedi doktorum. Ayrıntılı ultrasona girmem gerekiyor, hastanedeki perinatolog Dr. Cihan çetin çok fazla detaylı yorum bulamadım hakkında. Sizin bir öneriniz var mıdır perinatolog için Anadolu yakası tercihen kızlar :)
Canım ben cihan çetine gittim . Gayet memnun kaldım herşeyi detaylı anlattı

Allah sağlıcakla bir avazda kavuştursun :) benim de Nilüfer hanım. Şeker yüklemesi yaptırdın mı canım son bir şey daha sorayım daha tecrübelisin :)
Sağol cnm hepimizin insAllah🤲 nilüfer hanımda iyi . Şeker yüklemesi yaptım ıyikide yapmişim şeker cıktı cunki . Sormak istediğin soru olursa her zman yazabilirsin

Sağol cnm hepimizin insAllah🤲 nilüfer hanımda iyi . Şeker yüklemesi yaptım ıyikide yapmişim şeker cıktı cunki . Sormak istediğin soru olursa her zman yazabilirsin
Geçmiş olsun :( benim de gebelikten önce insülin direncim vardı belki ben de de çıkabilir biraz midem bulanır kuaucam diye korkuyorum .Ne kadar incesin, teşekkür ederim canım.

Geçmiş olsun :KK43: benim de gebelikten önce insülin direncim vardı belki ben de de çıkabilir biraz midem bulanır kuaucam diye korkuyorum .Ne kadar incesin, teşekkür ederim canım.
Canım bende midem bulanır kusarım sanıyordum ama hic öyle olmadi elmalı gazoz gibi birşey yavaş yavaş iç hiç bir şey olmaz sadece benim biraz ac karna olduğu için midemi yakmıştı 🙈 bir şey sormak istersen özeldende yazabilirsin her zman

Back
X