Anadolu yakasında beni 5 dk ile geçiştirmeyecek doktor bilenler yardım edin

evlimutluhuzurlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
168
4
26
Eskişehir
arkadaşlar merhaba
ben bu gebelik sürecince bana yardımcı olacak ilgili bir doktor arıyorum
şuan Erdem hastanesinde Sevil hanıma gidiyorum gitmek denirse tabi.. Kadın 5 dk da postalıyor ben sormazsam cevap vermiyor.. düşünün daha telefonunu dahi vermedi ve biz tam 4 haftadır görüşmüyoruz.. geçenlerde hastaneyi aradım belim çok ağrıyor diye.. telefona bile çıkma nezaketi göstermeden hemşiresine bebeğin büyüme ağrılarıdır geçer dedirtti...
bense ilk gebeliğim olduğu için bana hep yakın olacak bir doktor arıyorum
benim araştırdığım bikaç doktor var lütfen sizde önerilerinizi belirtin :

1-Kavacık Medistate hastanesi Sultan hanım muayene ücreti 72tl
2-Yunusemre hastanesi Semra hanım muayene ücreti 50tl
3-Medipol hastanesi Nagihan kaya muayene ücreti 10tl
4-medipol hastanesi suna hanım muayene ücreti 100tl

sizin bildiğiniz varsa lütfen önerin şuan çok ihtiyacım var.. doğumumu da sezaryan yapmayı istiyorum o yüzden anestezi de benim için çok önemli...

Merhabalar,

Allah yardımcınız olsun inşallah bebeğinizde elinize alırsınız.Size bizim aile doktorumuzu önermek isterdim fakat uygun fiyat düşünüyorsunuz anladığım kadarıyla benım doktorum nısantasında bende Anadolu yakasında oturuyorum.İnanın burda anlatamıyorum fakat hoca cok ılgılı 24 saat ara tel cvp verır her sıkayetını dınler ve cozum bulur.yanı sızı geçiştirmez.Muayane ucretı 250 tl Prof doktor ınanın bende ılk oncelerı cok pahalı gıbı dunuyordum fakat bunun hayatı bır mesele olduğuna ınancı oyle olmuyor.Yinede paylaşmamı ıstersenız soylerım.

Hayırlı aksamlar

çok teşekkür edeiyorum tavsiyeniz için ama bana çok uzak nişantaşı... ve fiyat evet biraz pahalı.. hayatı bir mesele çok haklısınız fakat bütçe de malum çok kıymetli böyle zamanlarda

Rabbim herkese sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasi eder inşallah..

maltepe gülen tıp merkezinde Dr Cenk Demir

gecenin 3 ü bile olsa aradığında cep telinden mutlaka cevap verir
sorun geçtikten sonra kendisi size dönerek nasıl olduğunzu sorar

muayene ücreti 75 tl ayda bir alıyor bu parayı nerdeyse

canım çok teşekkür ederim tavsiyen için ama ben erkek doktora gitmekten çok çekiniyorum

Pendik bolge hastanesi dogan cuceloglu gercekten iyi bir doktor kendisi hemde cok ilgili ama umut hastanesinde dogum yaptim ordaki doktorumda seyma araz normal dogum yaptim doktorum. Cok iyiydi sagolsun ama dogan bey herzaman soru sorulabilecek ve daha ilgli bir doktor

eğer gidebilirseniz çok iyi bir dr hanım tavsiye ederim özel muayenehanesi var ancak doğum zamanı anlaşmalı hastahaneleri var orada yaptırıyor. ancak hiç bir sorunu cevapsız bırakmaz çok tatlı dilli vede sorduğun soruları seni aydınlatarak cevaplıyor.
muayene ücreti biraz pahalı 150 tl ancak buna değer diyorum. üç dört kez gitmeme rağmen bir kere muayene parası ödedim. isterseniz tlf verebilirim pazartesi çarşamba cuma günleri çalışıyor arayıp randevu alıyorsunuz mutlaka... sağlıklı gebelik dilerim

cnm bende araştırıyorum erdem hastanesini kımse önermiyor..medicana hüseyın arık ve Mehmet öztürkmen arasında kararsız kaldım fakat hiçbir bilgi alamadım buradan kendim gidip karar vericem inşallah.
Özel Üsküdar Hospital Türk te baran oünal hanım var onu dacok öneriyorlar hem muayene ücretıde uygun sanırım.bi araştır ıstersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…