Tüp Bebek Merkezleri anadolu yakasında bıldıgınız ıyı guvenılır tup bebek merkezı varmı

ALYA_DUA

21.05.2014 CANIM BABAM...
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
3.612
2.069
448
38
kızlar anadolu yakasında bıldıgnız guvenılır ıyı tup bebek merkezlerı varmı ve fıyatlar hakkında bılgı verırmısınız lutfen

bende merkez arıyorum arkadaşlar ama kimse yorum yapmamış.sgklı olursa daha iyi olur.

bu konuyu guncel tutalım lütfen ama kimse yorum yapmamş bukadar tüp yaptıran var burasının dolup tasması gerekmiyormuydu tavsiyelerle..sonuçta gitmeden kimse bılemıyo merkezi..lütfen biraz daha duyarlı olalım ve birbirimize yardımcı olalım özellikte tüp anneleri.biz tuttutrdk deyip kenara çekilmeyin yazınkı bizde merkez ve doktor secimlerimizde faydalanalım.bu işler nasip işi tabi ama memnunıyette önemli.

Selam kizlr aandolu yakasnda bnm bildigim kadikoy sifa var bn birgul hnmla gorustum kendisi cok anlayisli kibar ve ilgili cok sevdim kendisinI bnd aralik ayinda gidicm kendisine umarim azda olsa yarsmci olablmisimdr

Ben avrupa yakasında oturuyorum oyuzden burda bi merkeze gidiyorum ama yakın bi arkadaşım emsey hospitalde yaptırdı şimdi 1 yasında bi oğlu var kalan dondurulmuşlarınıda önümüzdeki ay deneyip kardeş yapma niyetinde. Arkadaşım nerkezden çok memnun kaldıgını söylemişti ama benim evime çok uzak. Sgk anlasması var bu arada.

Ben umut tüp bebek merkezinde bu ay tedavi gördüm ve memnun kaldim.gerci ordaki dr.um ulun bey ayrilmis diger dr.u bilmiyorum ama laboratuvar inin iyi oldugunu ozellikle erkek infertilite sinde iyi oldugunu duydum.rapor geciyor.fitat 6500

Arkadaşlar Merhaba
Ben ilk denememi zeynep kamilde yaptırmıştım düşükle sonuçlandı ama orada hamile kalan çok kişiyide biliyorum devlet hastanesi olmasına rağmen yine fazlaca ilgililer.Ama ben ikinci denememi aralık ayında yapıcam şuanda eurofertil ile görüşüyorum doktorum Huri Hanım ben memnun kaldım çok güleryüzlü insanlar.
Fiyat olarak raporla 2.500 hastaneye ödeyeceğim ilaç ücretleri tabi sana yazılana göre değişiyor. ALYA_DUA

kızlar bende umut tuub bebek merkezıyle on gorusme yaptım selen hanımla hgayet ıyı guzel gectı umarım ıyı olur hersey bakalım hayırlısı devlettende rapor cıkarmaya calısıcam resmı nıkahım 3 bucuk senelık evlı oldugumuzu gosterıyor nısanlıyken kıymıstık nıkahı oyuzden rapaor cıkarabılırım ınsallah hersey guzel gıder onumuzdekı ay devlete gıdıcam ocak gıbıde tub bebek tedavısıne başlıcam ınsallah ıyı olur hepımızın yuzu guler

Bende umut tüp bebekte tedaviye başladım dr ulun beyle ama ayrıldı, benimde yumurtalarım döllenmedi iptal oldu tedavim. Önümüzdeki ay selen hanımla başlayacaz ben sevdim selen hanımı iyi kadın bide muayeneleri en az yarım saat sürüyor anlatıyor herşeyi. 2. Denemem olduğu için 5000 lira dediler ilaçlarımı dışardan alacam akrabamın eczanesi olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…