anadolu yakasında devlet hastanesinde doğum yapan var mı?

hayat1977

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
1.984
1.142
198
herkese merhaba, 14 haftalık hamileyim doktor ve hastane aramaktan yoruldum :) ben eskişehirden geldim ve orda rahatlıkla devlet hastanesinde doğum yapılabilir fakat istanbulda hastanelerin durumu korkutucu geliyor bana inşallah bebeğimle birlikte sorunsuz bir şekilde doğuma ulaşırız :) güvendiğiniz doğum yaptığınız bir devlet hastanesi var mı en çok pendik marmara araştırma ve göztepe araştırmayı merak ediyorum...

Bende ayni konuyu merak ediyorum bi arkadasim marmara uni hastanesi nse doğum yapti çok memnun ama onun ikinci doğumu ve gittiginde nerdeyse direk doguma girmiş

normal doğumda kesme olayı beni korkutuyor devlette kimse benim nazımla uğraşmaz ve çok keserler

bugün dr ilk doğumda mutlaka kesilir yoksa bebeği kafası çıkarken makata doğru yırtılma olur ve sonrasında tuvalette sorun yaşarsın dedi

S shrink_ ve H hayat1977
merhaba hanımlar, ikiniz de bebeklerinizi sağsağlim kucağınıza almışsınızdır umarım..
hangi hastanede doğum yaptınız ve memnun kaldınız mı deneyimlerinizi paylaşır mısınız ?
özellikle doğum Marmara'da oldu ise ?

Devlet Hastahanelerinin durumu berbat heryer suriyeli kaynıyor ve tıklım tıklım tahlil yaptırmaya gitmistim akrabam olan doktor buralarda doğum yapılmaz dedi gerisini sen düşün.

Devlet Hastahanelerinin durumu berbat heryer suriyeli kaynıyor ve tıklım tıklım tahlil yaptırmaya gitmistim akrabam olan doktor buralarda doğum yapılmaz dedi gerisini sen düşün.

olabilir ama herkesin de özel hastanede doğum yapıcak durumu olmuyo malesef ki canım..
ayrıca bana ne suriyelilerden beni onlar mı doğurtucak

şaka bi yana bi de benim kuzenim de bi kadın doğum hastanesinde ameliyat hemşiresi normalde ordan yapılıyodu takibim..
eşimin iş arkadaşının eşi de Marmara'da ebe, bi akşam evim yakın diye oranın aciline gitmek zorunda kalmıştım 32 haftalık falanken, kendisi orada yokken ismini duyunca bile hizaya geçtiler.
bu ülkede insanlardan alınan onca vergiye rağmen insan gibi muayene olabilmek için bile büyük torpil lazım demek ki..

şu an kızımı emzirirken yazıyorum :) :) çok şükür ikimizde iyiyiz ben via hospitalda sezeryanla doğum yaptım, normal doğumu çok istediğim için üzgünüm, malesef sancı ve açılma olmadı.... sezeryan ameliyatı ve hastane personelinden memnunum ama hala devlete gitsem farklı olurmuydu diye düşünüyorum

sezeryan ya da normal , olsun kızın kucağında ya şu an ikiniz de iyisiniz ya gerisi teferruat canım.
Rabbim sizi birbirinize bağışlasın bi de bana da kolay doğumlar nasib etsin

Cnm elbette suriyeliler doğurtmayacak seni benim kastım hizmet kalitesinin ne kadar düşük olduğu ile ilgili... maalesef Türkiye yaşanılamayacak hale getirildi evet biliyorum özelde doğurmak ücretli ama bu işi 850 tl lere yapan özel hastahaneler de var. devlette tanıdığınız var ise ve size iyi koşullar sağlayabiliyorsa tabi tercih edin ama aklınızda soru işaretleri var ki burada insanlara sormuşsun devlet nasıl diye? Naçizane tavsiyemi yazdım Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.

Merhaba ben devlet hastanesınde doğum yaptım...

Ilk özel hastaneye gıdıyordum. her gıdısımde muayene ucretı artıyordu. sonra kavacık da çalıştığım için tahlillerimi Beykoz devlet hastanesinde yaptırırım dıye burda devam etmeye başladım. Beykoz devlet hastanesinde Dr.Cihan KALELİ var çok iyi bir doktor. Çok kıbar ve ilgili doğumun içinde hastahane çok ıyıymış. odaları 2 kısılıkmış. fakat ben maltepede oturduğum ıcın acil bır durum olur yetişemem diye Bostancı E-5 üzerinde FATİH SULTAN MEHMET Devlet hastahanesıne gitmeye başladım. son ayımdı. O hastahanede her seferınde farklı doktora gıttım. butun doktorlar ıyıydı.. Tahlıllerınle herşeyınle ilgilenip bakıyorlar. Ilk doğumum sezeryan olduğu ıcın ıkıncısıde sezeryan olması geerklıydı. sancı başladığı ıcın en son gıdısımde amelıyata aldılar aksam saat 10 da gırdım amelıyata. sağolsun doktor Ayhan Bey sezeryan sırasında ıkı tane mıyonlarımın olduğunu onlarıda aldıklarını söylediler. Iyıkıde o hastaneye gıtmışim. Hastahane hastabakıcıları herseyı cok guzeldı. odaları 3 kişilik . odalara gelıp hastanedeki temızlıkden yemekten memnun olup olmadığımızı bıle sordular. ben gayet memnun kaldım. Doğum için Fatih SULTAN MEHMET devlet hastanesını tavsıye ederım. çok ılgılı güzel bır hastahane..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…