anadolu yakasında epidural anestezide ii olan doktor hastane

RUKOSUM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
20
0
36
Kocaeli
epidural anestezide beceri çok önemli ilk dogumda çok kotu bi tecrube yasadım şimdi kadın dogumcudan once işinin ehli olan bi anestezist arıyorum lutfen yardımlarınızı bekliyorum...

eltimin doktoru hisar hospıtalde bir bayanmıs... ve cok memnun kalmıstı o hastaneden.. doktorunu cok met ediyordu..

canım teşekkurler araştırıcam daha yakın bi yerde olsa cok daha ii olur
kızlar cvplarınızı bekliyoruuuuuuuuuuuummmmmmm

medipol hastanesinin tum doktorlarına iyi diyorlar ayrıca abimin eşide dogumu epidural yaptı o hastanede istersen bi arastır :)

merhaba
ben ilk bebegim 4 yıl once epidural sezeryen ile dogurdum ve bin kere dogum yapsam bin kere aynı yontemi secerim
dogum Jons Hopkins Anadolu Saglık Merkezi nde oldu
Dr İbrahim Sözen ve Dr. Nuri Ceydeli birlikte gerceklestirdiler dogumu
Ancak İbrahim Sözen simdi kendi muayenehanesinde calısıyor , Nuri Ceydeli aynı yerde devam
Size kolay gelsin, inşallah sorunsuz bir dogum olur :)

bencede cok onemli iyi bi anastezistle epidural dogum cok iyi geciyormus.kızlar yokmu baska epidural olup hastaneden ve doktordan memnun kalan.paylasın lutfennnnnn:5:

bencede cok onemli iyi bi anastezistle epidural dogum cok iyi geciyormus.kızlar yokmu baska epidural olup hastaneden ve doktordan memnun kalan.paylasın lutfennnnnn:5:

merhaba ben henüz 18 haftalık hamileyim kartalda oturuyorum k.yalıda delta hospitala gidiyorum dr.hakan beye ve iki kuzenimde onda epidural oldular çok memnun kaldılar ark.sezeryan oldu oda çok memnun kaldı hastanenin özellikleride fiyatlarıda gayet iyi tavsiye ederim..

Son düzenleme:
2009 daki ilk dogumumu ASM'de spinal epidural sezeryan ile Dr Nuri Ceydeli'ye yaptirdim. Operasyon oncesi tansiyon dusuklugum oldugunu bildirdigim halde kanimi serumla beslemediler. Operasyonun sadece 4 saat sonrasinda katateri cikardilar (normalde 36 saat kalabiliyormus) agri kesici uygulamadan aceleyle beni ayaga kaldirdilar cektigim aci ve tansiyon dusuklugumle beraber yataga yigildim. Dogumun ikinci gecesi medela marka hastane tipi sagma makinasiyla kendi kendimi sagmam gerektigini soylediler tabiki beceremedim ertesi gun memelerimde donan sutu elleriyle sagdilar meme uclarimda kanama yapti. Lohusa sendromum boylece baslamis oldu.. Sonraki 2 ay boyunca karnimin sag ic tarafindaki dikislerin cekmesi sonucu her oturup kalktigimda aci cektim, oglumu her emzirdigde aci cektim.. 2 yil boyunca ameliyatin basarisizligi yuzunden karnimdaki agri GECMEDI. ASM nin baska bir kadin dogumcusuna muayeneye gittim kimse durumumu ustlenmedi. Ben de bedenimin agri siniriyla alaka bir durum olduguna ikna oldum ve sustum.. taki 10 gun once Acibadem hastanesinde Dr Cem Onculoglu ile ikinci spinal epidural dogumumu yapana kadar. Yukarida yazdigim hic bir fiziksel ve ruhsal sikintiyi bana yasatmayan bu mukemmel doktor ve hastaneye binlerce kez tesekkur ederim, ne kadar ovsem az imkani olan herkese tavsiye ederim.

Back
X