Anadolu Yakasın'da hem uygun fiyatlı hem de kaliteli bildiğiniz hastanler var mı?

sadem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
74
0
36
İstanbul
hamıs bayanlar veya doguran hanımlar anadolu yakasında hem uygun fıyatlı hemde kalıtelı bıldıgınız hastanleer var mı?medıcal parkı dusunuyordum ama fıyat bırazcık yuksek geldı:58: lutfen yardımmm

Canım merhaba,Bende gebeyim bundan bir kaç zaman önce beni kadıköy çağıner hastanesinden aradılar bende araştırdım hatta burdada sormuştum bir paket varmış 9ay sizinleyiz diye paketin içeriğinde bir çok şey var yogun bakım bedava bi kere sonrasında normal doğum sezeryan fark etmiyor aynı fiyat dogum öncesi ve sonrası diye çok kaliteli eğitimleri var Tahlillerde indirim ücretsiz diyetisyen takibi çocuk doğduktan sonra bir ay tüm muayeneleri ücretsiz Doktoruda Neslihan Yetkiner daha öncesinde Zeynep Kamilde, bir çok özel hastanede görev almış çok iyi bir doktor fiyatıda ssklıya 970tl + KDV bende hemen aldım paketi takibim çok güzel gidiyor İnş hiçbir problem çıkmadan oğluma kavuşucam :)

hamiş arkadasım tsk ederım,benım doktorum hazır, sadece dogum yapabılecegım bır hastane arıyorum.bu arada bende erkek bebek beklıyorum:emir_bebek:

Çok büyük hastaneler değilse dışardan dr kabul etmediklerini biliyorum hastanelerin
Arzu edersen Erdem hastanesini araştır çamlıca ve çakmaktada var
Hayırlı doğumlar dilerim

arkadaşlar bende dr arıyorum pendik şifa da burçak hnm varmıs birde pendik bölge hastanesinde banu hnm varmış eger gidenleriz varsa söylebilirmi

2005 yılında ben orda doğum yaptım çok memnun kaldım tavsiye edebilirim sakin temiz bir hastane gidip bakmanda fayda var hayırlı doğumlar canım...

off aynı sıkıntı bizdede var 1 senedır istanbuldyız onun için hastahaneler hakkında bilgimiz yok araştırıyoruz buradan bilgilenmek daha güzel şimdi erdem hastahanesıne gıdıyorum ama dogum fıyatları pahalı gelıyo sancaktepe bölge hastahanesınde daha uygun fiyatlar ama kararsızım benide bilgilendırırsenız sevınırım

deltada normali bilmiyorum ama sezeryan 750 epidural 1020 tl canım,pendik şifada 750 epidural normal 350 bildiğim bu kadar ...

ben deltaya başlamıştım ilk hamile olduğumu öğrendiğimde ama orda sorunlar yaşadım doktordan pek memnun kalmadım ve pendik bölgeye başladım 26. haftamda.banu ergül dü doktorum mükemmel bir insan ve doktor.18 ekimde sezeryanla doğum yaptım mecburen bebeğim ters olduğu için.ama doktorum normal olsun çok istedi.mecburi sezeryan 700 tl ödedim 2 gece oda dahil A sınıfı bir hastane ve personelden çok memnun kaldım.doktorum zaten harikaydı ilk gece kalkıp tek başıma yürüdüm.normal doğuma gelince 500 tl di 1 gece oda dahil.muayene ücretide sadece devletin aldığı sgk 12 tl yi alıyorlar.tavsiye ederim ama Banu hanımı özellikle tavsiye ediyorum.ben hala ona gidiyorum rutin kontrollerim için.sağlıkla gelsin bebişleriniz.

çakmak erdemde fiyetler uygun eğer ozel sağlık sıgortan varsa ümranıye hisarı tavsıye ederım

ben haziran ayında medical park göztepede banu çiftçide yaptım doğumumu.
herşey çok güzeldi, hemşireler inanılmaz ilgiliydi.
evet biraz pahalıydı 2200 verdik biz ama değdi diye düşünüyorum..
ama daha uygun olsun dersen dragos şifa derim; Tahir tosyalı diye bir dr var orda, süper bir doktor şiddetle tavsiye ederim..

Küçükyalı delta hastahanesine gebelikten öncede gidiyordum şimdide 38+4 olduk çok çok memnunum doktorumdan çok sakin ve ilgililer bi çok arkadaşım o hastahanede doğum yaptı ve memnunlardı 4 tane kadın doğum dr var kimi seçeceğin önemli olabilir 2 bayan 2 erkek dr var benim ki Faruk bey şiddetle tavsiye ederim normal yapıcam inşallah sezeryana asla zorlamıyor:)ssk normal 400 sezeryan 750 epidural 270 tl

ben haziran ayında medical park göztepede banu çiftçide yaptım doğumumu.
herşey çok güzeldi, hemşireler inanılmaz ilgiliydi.
evet biraz pahalıydı 2200 verdik biz ama değdi diye düşünüyorum..
ama daha uygun olsun dersen dragos şifa derim; Tahir tosyalı diye bir dr var orda, süper bir doktor şiddetle tavsiye ederim..

Doktor beklentinize göre değişir ama ben tecrübemi paylaşacağım. Her yıl en az 1 kere doktora giderim. Kaldıki 5 ay önce başka bir doktora gidip simir testi yapıp spralimi kontrol ettirmiştim.Buradaki tavsiyelerle yakın diye Tahir Beye gittiğimde duyduklarıma şok oldum. Ama hiç bir doktor söylenmeyenleri söyledi. Oooo dedim yandım. Acayip üzüldüm. Yumurtalıllarımın rahim duv. yapıştığını vs. vs. Ondan sonra 4 farklı doktora gözüktüm. Hiçbiri onun tanısına katılmadı. Ben güven duymadım birdahada asla gitmem. Hastanede onun hastası olan yeni doğum yapmış biriylede konuştum şunu söyledi doğum ucuz ama; hastane standardı para almak için çocukları küveze koymak. Hadi doktorda yanılıyorum diyelim ama hastaneden uzak durun. Dediğim gibi 4 doktora daha gitim. Şu an daha öncede pek çok hizmetinden yararlandığım hastane olan Delta Hospital'da Hakan Gürbüz'e gidiyorum. Bilgili, konusuna gayet vakıf, dinleyen, zaman ayıran ve seviyeli biri. Ben memnunum.

Back
X