Anadolu Yakasında iyi bir Kadın Doğum Uzmanı Tavsiyesi olan var mı?

tatlicadi2

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
299
1
643
İstanbul
Merhabalar..15 aylık bir oğlum var ve ikinci kez hamileyim :18: İlk doğumumu Medipol Hastanesinde Seval Pata ile yaptım.Doktorumdan çok memnun kaldım ama doğum sonrası odadan ve çocuk doktoruyla yaşadığım olaylar yüzünden Medipol'e gitmek istemiyorum.Bu yüzden önerebileceğiniz doktor var mı acaba? Şimdiden teşekkürler...

SSK geçmesi tercih sebebi.Özel sigortam yok.Muayene ve doğum fiyatları hakkında da bilgi verirseniz çok sevinirim.

Merhaba,

Medikal Park'ta Gökme İyigün çok iyi bir doktor. Tavsiye ederim. Medikal Park'ın SSK ile anlaşması var fakatt % kaçını ödüyor bilmiyorum

ben ilk doğumumu medical parkta yaptım ama hastanenin yoğunbakımı hiç iyi değil.sorun yaşadığımız için orayı tercih etmiyorum.ama sorunsuz bir gebelik geçiriyorsan mehtap yazıcıoğlu ve gökmen iyigün çok iyi hekimlerdir.mehtap hn. benim doktorumdu.bir arkadaşımda gökmen beye gidiyordu.
fatih sultan mehmet eah çok iyi ben şu anda oraya gidiyorum.doğumu nerde yapacağıma hala karar veremedim bende.medical park zorunlu sezeryan 3800 diye duydum bilgin olsun.

doğumumu 2012 yılı aralık ayında medipol hastanesinde dr. seval pata gerçekleştirdi. hastaneden ve doktordan çok memnun kaldık. bebğimiz tam 45 gün önce prematüre olarak dünyaya geldi. dr. seval hanımın yerinde teşhis ve müdehalesi ile sağlıklı bir doğum gerçekleştirdim. ayrıca bu sıkıntılı süreçte bana verdiği psikolojik destek içinde ayrıca teşekkür ederim. doğum sonrasında gerekli ilgiyi gösterdi. herkese medipol hastanesi ve seval pata'yı gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

göztepe medical park hastanesi,op.dr. mehtap yazıcıoğlu 'nu gözüm kapalı tavsiye ederim.hamile olduğumu ilk öğrendiğim anda doktor araştırma konusuna yoğunlaştım.öyle bir doktorla bu yola çıkmalıydım ki,sonuna kadar onunla gidebilmeliydim.kendisi hakkında internette yapılan yorumları okudum.sonra resmini gördüm hastanenin internet sitesinde.gerçekten bir anne gibi gülüyordu.çok hoşuma gitti.çünkü ben zaten hassas bir dönemde olduğum için bir de tripli,laf koyan veya egoları olan bir doktor hiç çekemezdim.kendisi gayet hanımefendi,alçakgönüllü ve çok ilgili,dikkatli bir doktor.bu tür kriterleri dikkate alan anne adaylarına kendisini şiddetle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…