- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.743
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar doktorum yeni açılan bır hastaneye geçiş yaptı şuan hastane henuz hasta kabulune baslamamıs. Açıkcası bende hızmete yenı acılan bır hastanede doğum yapmak ıstemıyorum.
İstanbul Anadolu yakası önerebileceğiniz bir hastane ve doktor ismi rica ediyorum![]()
Amin öok tesekkur ederim. İnşallah ablanızda sağlıcakla Kucagına alır bebeğiniAblamla Medipol Çamlıca hastanesine gittik Ümraniye'de o gün doktorunu da gördüm bayandı ilgiliydi memnun kaldı yani oraya devam edecek fiyatları da diğer yerlere göre uygun hastane tertemiz
Usg cihazı da iyi gösteriyodu
Allah sağlıkla kavuştursun sizi de
Amin öok tesekkur ederim. İnşallah ablanızda sağlıcakla Kucagına alır bebeğini![]()
Amin sağolun banada sağlıkla nasip olur inşallah![]()
Pendik kurtkoy ersoy hastanesi esra aydin şahin ben gebelik kontrolerime gidiyorum güleryüz ilgi harika
Pendik kurtkoy ersoy hastanesi esra aydin şahin ben gebelik kontrolerime gidiyorum güleryüz ilgi harika
Sen nerde oturuyodunAaa bu super oldu evıme de yakın cok tesekkurler![]()
Sezaryan 2.900 .normal dogumu hatirlayamadim 3 küsur falanDogum fıyatı hakkında bılgınız varmı?
Kac haftalikTuzla yanı aslında yine cok yakın degıl ama umranıye vs buralardan daha yakın.bırde kurtkoy anneme cok yakın oradan gıderım doguma belkı planlı sezeryan olacak zaten Allahımın da ıznı ıle.
Kac haftalik