Anadolu yakasında önereceğiniz hastane??

Tetenoz aşısını zararı yok diyor doktorlar.Bende istemiyorum aslında ama göbek bağı kesilirken bebeğe geçer diye korkuyorum kararsız kaldım

Ben güvenmiyorum o zaman güvenilirse içeriğini söylesinler demezler ama dimi
Bidaha kalırsam inşallah yaptırmicam
Tetanozdan sonra durduk yere suyu gelipde erken doğum yapanları duydum

Grıp asısını yaptırmam zaten. Kuzenım yurtdışında yasıyor tetanoz aşısı ve şeker yuklemesı yapılmıyormuş yurtdışında kendısı orda dogum yaptı hiçbiri yapılmamıs.

Evet canım neden bizde bu kadar aşı ve şeker yükleme krizi var anlamıyorum bende
Bende şeker yükleme yaptırmamıştım çok şükür. Ama malesef bilmeden tetanoz vuruldum hemde 3 doz☹️

Yanı bu sonuclara gore her ıkısınıde yaptırmamak en ıyısımı arkadaslar.. Annemde ısrar edıyor ıkısını yaptır ne olur ne olmaz dıye kafam ıyıce bulandı herseyden korkar olduk 😶

Merhaba
Merak ettim hamile kalmadan önce tetenoz aşısı vurulsak oluyor mu acaba
Hamileyken benide tedirgin ediyor bu aşı

Canım bana sorarsan hiç gereği yok
Allah aşkına tetanozdan ölen varmı siz duydunuzmu ben duymadım
Ameliyathanede herşey zaten tek kullanımlık steril sanki paslı şeyler mi kullanıyolar?
o kadar gerekli bişey olsaydı yurtdışında yasak olmazdı. Orda yasak olan bişey bizim ülkemizde neden yapılıyor?
Şeker yükleme bile yapmıyolarmış
Orda o kadar sağlıksız beslenenler olmasına rağmen...ben pişmanım yaptırdığıma gereği yoktu hiç

Canım bana sorarsan hiç gereği yok
Allah aşkına tetanozdan ölen varmı siz duydunuzmu ben duymadım
Ameliyathanede herşey zaten tek kullanımlık steril sanki paslı şeyler mi kullanıyolar?
o kadar gerekli bişey olsaydı yurtdışında yasak olmazdı. Orda yasak olan bişey bizim ülkemizde neden yapılıyor?
Şeker yükleme bile yapmıyolarmış
Orda o kadar sağlıksız beslenenler olmasına rağmen...ben pişmanım yaptırdığıma gereği yoktu hiç
Zaten ilkokulda verem aşısıdan dolayı keloid oldu omuzum şişti kaldi oyle.yine öyle olur diye aşıdan korkuyorum

Yanı bu sonuclara gore her ıkısınıde yaptırmamak en ıyısımı arkadaslar.. Annemde ısrar edıyor ıkısını yaptır ne olur ne olmaz dıye kafam ıyıce bulandı herseyden korkar olduk 😶

Eğer ailende şeker hastası yoksa açlık-tokluk şekerine baktırman yeterli bence
Bana doktor açlık-tokluk bakalım demişti
2 defa ayrı zamanlarda yaptırdım
Bi sıkıntı varsa öylede çıkar karar senin canım
Tetanozda dediğim gibi hiç gereği olduğunu düşünmüyorum çevremdede yaptırmayanlar var

Bana da ılk aylarda sağlıkocagında aclık tokluk yapıldı. Sonra yaptırmadım. Bır kez daha yaptırayım ozaman ayyyy bılemedım neyse hayırlısı ınsallah...

Yani ana yüreği tabi o da içgüdülerinden yaptırmanı istiyor ama yaptır dediği şeylerin içeriğinde ne var biliyomuyuz? Belki yavrularımıza yarar değilde zarar veriyoruz bilmeden. Bizde yavrularımızın sağlığı için en doğru kararı vermek zorundayız
Açıklasınlar o zaman aşıların prospektüslerini ki okuduklarımın içeriğine şok olmuşken ben bidaha o riski göze alamam
Rabbim bütün yavrularımızı korusun 🤲

Yani ana yüreği tabi o da içgüdülerinden yaptırmanı istiyor ama yaptır dediği şeylerin içeriğinde ne var biliyomuyuz? Belki yavrularımıza yarar değilde zarar veriyoruz bilmeden. Bizde yavrularımızın sağlığı için en doğru kararı vermek zorundayız
Açıklasınlar o zaman aşıların prospektüslerini ki okuduklarımın içeriğine şok olmuşken ben bidaha o riski göze alamam
Rabbim bütün yavrularımızı korusun 🤲

Amin🙏

Canan karatay seker yuklemesi yaptirmayin diyor.bazı doktorlar da çocuğunuzun koca kafalı dogmasinimi istiyorsunuz yaptırın diyor Nabicamizi şaşırdım

Back
X