Anakra da laproskopi ve histeroskopi amaliyat olanlar

MelegimveAskim

cennette meleğim var
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
1.148
86
358
Ankara
slm acilen alanında uzman septum amalıyatı yapacak dr arıyorum bu amalıyatları olmus ark yardımcı olursanız sevınırım rahımde kalın perde varmıs amalıyat olmam gerekıyor cok acıl cevaplarınızı beklıyorum hangı dr hangı hastane ve en onemlısıde ssk karsılıyormu:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

Ben etlik zübeyde hanımda şubat ayında laparoskopi ve histeroskopi oldum...Doktorum Müberra Hanım'dı....

slm acilen alanında uzman septum amalıyatı yapacak dr arıyorum bu amalıyatları olmus ark yardımcı olursanız sevınırım rahımde kalın perde varmıs amalıyat olmam gerekıyor cok acıl cevaplarınızı beklıyorum hangı dr hangı hastane ve en onemlısıde ssk karsılıyormu:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

Selam özel mesaj yazamıyorum henüz maalesef...Benim tüplerle ilgili sıkıntım vardı...Teki tıkalı tekinde yapışıklı vardı....O sebepten oldum ameliyatı...Hastanedeki bir kısım hemşire ve çalışanlar gerçekten çok kötü davranıyırlar ama doktorumdan memnundum...Zaten tanıdk vasıtasıyla direk Müberra Hanım'a yönlendirildim...

kızlar bu gibi özel durumlarda özel doktorları tercih edin yine her özelede gitmeyin ne olur dikkatli olun. size eziyet etmelerine yada ilgisiz davranmalarına göz yummayın.
ben histereskopi oldum ankara gürgan klinikte herşey güzeldi memnundum ama durumum düzelmedi şimdi laparaskopi olacağım
herkese acil şifalar

Back
X