Anaokulu sorunu

bahar6198

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
292
218
53
Merhaba anneler size danismak istedigim konu anaokulu.cocugum 3 yasinda calisiyorum ve anaokuluna baslatmam gerekiyor.Evime yakin 2 anaokulu var.birine bu sabah gittim garipsedim hepsimi boyledir anlatayim.biz 10 da gittik.Bahceye masa koydular cocuklarin onune kagit boya kalemi kimi boyadi biseyler kimi kalkti baska aeylerle ilgileniygretmen ve yardimcisi ne cizdiklerine falan bakmadi oyle uzaktan baktilar.Biri resmini gostermek istedi anne baba cizmis anlatmak istedi ilgisizce tamam dedi.Cocugun biri yere yatmis agladi hic bakan yok.herzaman yapiyormus sanirim.kendi kalkti sonra.Oglene kadar ogle bos bos dolandi cocuklar.oglende yemege gittiler ellerini yikadiklarini gormedim.Normalde sinifa cikiyorduk dedi ogretmen .Bizimki de durmadi sinifa ikisi cikti ilk gun diye benim oglumla ilgilendi.ne iatediyse verdi.Bi bikkinlik gordum ordakilerde.oglene kadar boyleydi bos gecti.bir oyun vs.yoktu her cocuk kendi halindeydi.biz oglende ciktik durnak istemedi cocugum sıkildi.uyuycaklardi digerleri.kalkinca napiyorlar bilmiyorum.fiyati 1000 tl. Bir yeredaha bakicam ogretmen arkadasimin gonderdigi biryer bol etkinlikliymis memnun ama evime 10km.uzak.servisi buyuk ihtimalle yok yanit gelmedi henuz sordum.arabayla goturmem gerek ve biraktiktan sonra ise bi 12 km daha ise gitmem gerek .araba pratigim yok trafigi yogun yerler.Sizce ne yapmaliyim.Moralim cok bozuldu hayal kirikligi yasiyorum su anda.Yarin tekrar mi gidip daha uzun sure izliyim. Diger yeride gormek istiyorum ama yol beni dusunduruyor.Uzun oldu kusura bakmayin.

Ben bir kreşe gittim

Şimdi su içme saati biz de su içiyorduk dediler

O kreşe oğlumu göndermedim yani çocuk susadı ise su saatini bekle diyecek eğer susamadı ise de zorla içirilecek

Sürü psikolojisi üzerine kuruluydu

Bir de acil değilse eylül de başlayın

Şimdi yaz yani yaz okulu vardır öğretmenler çalışanlar vs bir kısmı izindedir

Eylül de daha profesyonel olabilir bir de sorun öğrenin öğretmenler ne mezun vs

Devlet anaokulu da bakabilirsiniz eylül de

Büyük şehirlerde onların da yaz okulu var

Valla ben de kamera kayitlarindan artiklari diger ögrencilere yedirdiklerini gördüm. Tercihiniz kurumsal bir yer olsun. Pek cogu ticari kaygiyla yaklasiyor olaya. Abla, bakıcıdan ziyade öğretmen olsun calisanlar. Vicdanlı merhametli kisilerin calistigi bir kres bulmanızı diliyorum.

Kesinlikle ülke çapında kurumsal kreşler tercih edin. Benim oğlum gidiyor çok memnunum.

Kresten agzi fena halde yanmis bir anne olarak soyluyorum. Lutfen icinize sinmeyen bir yere gondermeyin.
Cocuklarda biraktigi etki inanin kolay kolay silinmiyor.

Sordum cocuk gelisimi mezunuyum dedi .devlet anaokulu 18.30 a kadar degil sanirim.yazin vermem gerekiyor bakacak kimsem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…