- 11 Ağustos 2008
- 12.310
- 1.589
- 773
evlenip çocuk da olduktan sonra özel sektör çok yorucu oluyor.Çok güzel. Biz amiri falan geçtik de bir de insanların dedikodusu var.
İşte eşini hastaneye götürecek bir erkek için arkasından “ koca kadın kendi gidemiyor mu?, işe gelmemek için bahane mi? Gibi bir şey söylenmesi kuvvetle muhtemel.
Yemin ederim ki şuna şahit oldum. Çocuğu aşırı ishalden hastanede yatan bir arkadaşım vardı. Ailesi de burada değil yani. 1 gün gelmedi,2. Gün bana dediler ki: gelmeyecek mi bugün? Sanki kendi mi bakıyor doktorlar bakıyor gelsin…
Yuhhhh dedim yani. Düşün bakacak kimse yok, ve çocuk hastanede gelmesini bekliyorlar.
Benim kızımın ateşler içinde yanıp da eşim doktora götürürken ben yanında olmadığım o kadar çok zaman var ki. Hele hiçbir aşısında ben kucağıma oturtamadım.
İşte herkes kendi seçimlerini oynuyor şimdi.
ben bekarken özelde çalıştım sıkıntım yoktu açıkçası
ama bu şartlarda çalıştığımı düşünmek dahi istemiyorum.
hastalıkta kabul etmiyor.
hiç bir mazerette kabul edilmiyor.
rekabet fazla.
az çok tahmin edebiliyorum ipek.
mutlaka iyi tarafları da vardır tabi.
kirlendikçe vermiyorlar mı peki?o şekilde evde ne atlet kalır ne tşört.bıze en sıkıntı yaratan atletler ve kulotlar
dun bı baktım yenı aldıgım kulotlarda bıtmıs okulda bırıkmıs bugun anneme vermısler
aslında cok mantıklı bak hıc dusunemedım ben bunu o yuzden daha co k sevdıklerım uzerınde yedeklerı daha penye tarzı seyler oluyor
buarada ıpek hanı ısmı kullanmasını ısıtyorsan 2.ısmı onu yap cunku resmı olarak kullanmıyorlr ılkı
keşke kirlendikçe çantaya koysalarda yıkansa.
çutemom sadece eşortman mı koyuyorsun yoksa kotta giyiyor mu kreşte?
rahat olması açısından eşortman iyi olur ama bizim pantolonlar fazla,giydirmesem şimdi
hiç giyemeden büyüyecek,içimde kalır vallahi.