Özellikle buraya konuyu açtım daha çok cevap geliyor çünkü.Oğlum 20 gündür 3 yaş grubunda anaokuluna gidiyor.İlk zamanlar çok ağladı ama bu hafta daha iyi ağlamaları kesildi.Ama okuldan geldiğinde o kadar uykusuz oluyorki çok huysuzluk yapıyor haliyle.Yemek bile yaptırmıyor paçamdan ayrılmıyor.Zaten ilgi istiyor akşama kadar görmeyince birde uykusuzluk eklenince daha da hırçın oluyor herşeye ağlıyor yemek yemek bile istemiyor.Evdeyken gündüzleri 2-2,5 saat uyurdu.Okulda öğretmeniyle konuştum 13-15 arası uyku saatiymiş ama uyumaları yarım saati buluyormuş.Yani 13.30 gibi uyuyup ortalama 14.30 en geç 15.00 gibi kalkıyolarmış.Ben yine 1,5 saat uyuması normal diodum ama dün oğlumu uyutan stajer kızla konuştum 1 saat uyuyor falan dedi.Oğlum uykusunu alamayınca çok nazlı oluyor.Üzülüyorum bende tabi bu duruma.haftasonları evde en az 2 saat uyuyor.Akşamları erken yatırmaya çalışsamda saat 22 den önce yatmıyor.Sabahta 8 de kalkıyor.Şu anda yaz okuluna gidiyor.Eylül döneminde devam etmesini istiyorum ama bu uykusuzlukla nasıl devam edicek bilmiyorum.