- 13 Ağustos 2013
- 730
- 99
- 53
- Konu Sahibi kurabiyeler
-
Tebrik ederim. Kendin gibi ol
Ablam okul oncesi ogretmeni onun da stajyeri gecen hafta basladi. Aksam sorayim ne giymis:)
Valla ablam ogretmen onlar bile siyah pantolon, normal bir ust gyip gidiyolar. Temiz ve ozenli olman yeterli zaten cocuklarla ilgilenecegin icin rahat giyinmen gerekiyor. Ilk ders ise tanisma ve oyunla gececek:)
Anaokulu :) ama öğrenci olduğum için kumaş pantolonum falan yok ne giyebilirim :)kreş mi, anaokulu mu?
kreşlerde öğretmenler yerde yuvarlanıyorlar çocuklarla :) o yüzden ne kadar rahat o kadar iyi,
ama anaokulu ise biraz daha şık giyinmek gerekebilir.
Teşekkür ederim ben hemen kaynaşırım aslında çocuklarla ama sınıf hocası da olacağı için çekiniyor ve korkuyorum :)Ne güzel yaa, yerinde olmak isterdim... Hayırlı olsun şimdiden :))
Anaokulu :) ama öğrenci olduğum için kumaş pantolonum falan yok ne giyebilirim :)
Teşekkür ederim :)kot üzerine gömlek giyin.
artık okullarda öğretmenlerin de serbest kıyafet hakkı var bildiğim kadarıyla.
benim öğretmen akrabam kot+tişört giyiyor okula giderken.
siz yine de gömlek giyin :)
Hayırlı olsun :)
Benım çocukların okulundaki stajerler siyah esnek rahat pantolonlar varya onlardan gıyerlerdi üzerleri içinde rahat bır tshırt
Ama okulun kuralıydı sanırım hepsi aynı kıyafetteydı
Eger öyle değilse rahat olabılecek şeyler gıyın çocuklarla daha iyi olur
Teşekkür ederim hanımlar :)hayırlısı olsun canım...keten pantalon bluz giyebilirsin...
Ama çok rahat oluyor yaBen senelerdir siyah kot üzerine gömlek, tshirt ve spor ayakkabı giyiyorum. 5 tane siyah kotum var ama gören bu kızın da bi tane siyah pantolonu var başka da yok diyordur
Ablam devlette. Anaokulu yas grubu 4-5 bir tanede 3 yas olmak uzere 30 ogrencisi iki de stajyeri var.Anaokulu :) ama öğrenci olduğum için kumaş pantolonum falan yok ne giyebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?