anaokulunda staj

kurabiyeler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
730
99
53
Okul öncesi öğretmenliği öğrencisiyim çarşamba günü staja başlıyorum. İlk stajım çok heyecanlıyım :) Ne giymeliyim , nasıl davranmalıyım :) ?

Ablam okul oncesi ogretmeni onun da stajyeri gecen hafta basladi. Aksam sorayim ne giymis:)

Valla ablam ogretmen onlar bile siyah pantolon, normal bir ust gyip gidiyolar. Temiz ve ozenli olman yeterli zaten cocuklarla ilgilenecegin icin rahat giyinmen gerekiyor. Ilk ders ise tanisma ve oyunla gececek:)

kreş mi, anaokulu mu?

kreşlerde öğretmenler yerde yuvarlanıyorlar çocuklarla :) o yüzden ne kadar rahat o kadar iyi,
ama anaokulu ise biraz daha şık giyinmek gerekebilir.
her durumda siz öğrencisiniz, kendinizi çok kasmayın.

Tebrik ederim. Kendin gibi ol :KK70:

Ablam okul oncesi ogretmeni onun da stajyeri gecen hafta basladi. Aksam sorayim ne giymis:)

Valla ablam ogretmen onlar bile siyah pantolon, normal bir ust gyip gidiyolar. Temiz ve ozenli olman yeterli zaten cocuklarla ilgilenecegin icin rahat giyinmen gerekiyor. Ilk ders ise tanisma ve oyunla gececek:)

Teşekkür ederim cevaplar için :) Ben daha öğrenciyim haftada 1 gün gitcem bu staja :)

kreş mi, anaokulu mu?

kreşlerde öğretmenler yerde yuvarlanıyorlar çocuklarla :) o yüzden ne kadar rahat o kadar iyi,
ama anaokulu ise biraz daha şık giyinmek gerekebilir.
Anaokulu :) ama öğrenci olduğum için kumaş pantolonum falan yok ne giyebilirim :)

Ne güzel yaa, yerinde olmak isterdim... Hayırlı olsun şimdiden :))

Anaokulu :) ama öğrenci olduğum için kumaş pantolonum falan yok ne giyebilirim :)

kot üzerine gömlek giyin.
artık okullarda öğretmenlerin de serbest kıyafet hakkı var bildiğim kadarıyla.
benim öğretmen akrabam kot+tişört giyiyor okula giderken.
siz yine de gömlek giyin :)

Hayırlı olsun :)

Benım çocukların okulundaki stajerler siyah esnek rahat pantolonlar varya onlardan gıyerlerdi üzerleri içinde rahat bır tshırt

Ama okulun kuralıydı sanırım hepsi aynı kıyafetteydı

Eger öyle değilse rahat olabılecek şeyler gıyın çocuklarla daha iyi olur

Hayırlı olsun :)

Benım çocukların okulundaki stajerler siyah esnek rahat pantolonlar varya onlardan gıyerlerdi üzerleri içinde rahat bır tshırt

Ama okulun kuralıydı sanırım hepsi aynı kıyafetteydı

Eger öyle değilse rahat olabılecek şeyler gıyın çocuklarla daha iyi olur

hayırlısı olsun canım...keten pantalon bluz giyebilirsin...
Teşekkür ederim hanımlar :)

Ben senelerdir siyah kot üzerine gömlek, tshirt ve spor ayakkabı giyiyorum. 5 tane siyah kotum var ama gören bu kızın da bi tane siyah pantolonu var başka da yok diyordur :D

Ablam devlette. Anaokulu yas grubu 4-5 bir tanede 3 yas olmak uzere 30 ogrencisi iki de stajyeri var.

Hic kasma temiz ve ozenli git yeter. Koyu renk pantolonun varsa onu giy ispanyol paca da olur. Ilk gun oyle git ortama gore zaten ayarlarsin sonra. Aklina bi'sey takilirsa stajinla ilgili mesaj atabilirsin sorarim ben ablama. O da stajyerlere ev odevi veriyo:p bugun bos olan sinif duvari icin renkleri anlatan seyler yapip getirceklerdi kartondan:)

Back
X