Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Anasınıfı Öğretmenleri Haydi Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
a.s.mrh sevgili öğretmenlerim istedimki bizimde bir paylaşım alanımız olsun.ben okul öncesi öğretmenliği mezunuyum ve ablamın kreşinde mesul müdür olarak çalışıyorum.çocuklar bizim her şeyimiz onlar için daha verimli olabilmek için önerilerimizi,sorunlarımızı burada paylaşalım.çeşitli aktivitelerde birbirimizden yardım alalım.tüm anasınıfı öğretmenlerimi buraya bekliyorum sevgiyle kalın.:enbuyukkk:

canım walla cok ıyı olur.ablamın 3üzleri war.4 yasından gun almaya basladılar temmuzdan berı.neler ogretılebılır 4 yas grubuna.nasıl oyunlar oynatılmalı.bılgılerınızı paylasırsanız cok sevınırız.

:1shok:ya inanmıyorum kızlar koskoca sitede hiç mi anasınıfı öğretmeni yok.yalnızmıyım burada...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sarı papatya öncelikle allah ablana sabır versin canım üçüzlerle uğraşmak çok zor bilirim bizim kreştede var.öncelikle onların ilgi alanlarını keşfetmek lazım.nelerden hoşlandıklarını öğren çözüm kolay.mesela resim mi,oyun mu şarkı söylemek mi bunları yazarsan sana çeşitli altenatifler sunabilirim.yoksa konu çok açmış olurum ve yaz yaz bitmez.ayrıca kızmı erkekmi onuda yazarsan sevinirim.

selam umutisigi valla gokte ararken yerde budum seni,benimde temmuz 2004 dogumlu bir oglum var,malisef krese bu sene veremedim.cok sordum burada ama cevap alamadim,oglum yasitlarina gore biraz ilerde cok zeki oldugu soyleniyor ben ona evde nasil bi egitim verebilirim,cok aradim ama bulamadim kreste yapilan seyleri anlatan bi kitap cd,oglumun evde hem annesi hem ogretmeni olmak istiyorum,mesela biseyler yapalim kesip yapistiralim,sarkilar soyleyelim psikomotor gelisimi icin neler yapabilirim bunu nasil takip edebilirim bana bu konuda onerecegin kitap cd varmi nasil ulasabilirim,canim cevabini dort goze bekliyorum

mrh canım çocuğunla böylesine ilgilenmen çok güzel. piyasada çocuğun için bir çok eğitici kitap setleri var ama illaki set halinde almana da gerek yok.çocuğuna bol bol hikaye kitabı al ve anlat sonra çocuğunun eline ver hayal gücünü kullanarak anlatmasanı müsade et.boyama kitapları ve kavram kitaplarından alabilirsin büyük küçük ve sayı kavramlarını öğretebilirsin.bunları kitapevlerinde rahatlıkla bulabilirsin bulamazsan yine yardımcı olurum.mesela benim kızım2.5 yaşında olmasına rağmen şarkı söylemeye bayılır sende pahalı olmayan çeşitli müzik aletleri alabilirsin biz mesela tası tabağı şarkı söylerken araç olarak kullanıyoruz evde.netten çocuk şarkıları indirebilirsin ve bunları dinlerken parmak şıklatarak tefe vurarak ritm tuttur.duvara kocaman bir kağıt yapıştır rahatça boyama yapsın sende neler yaptığını soarabilirsin.tuvalet rulolarından çeşitli şekiller yapabilirsin. zamanla siteye çeşitli etkinlikler yerleştiririm sizde oradan bakarak çocuklarınıza yaptırabilirsiniz.legolarla ve oyun hamuruyla oynamasınıda destekle bu yaracılığı için çok önemli.

sagol canim evde kitap okuyoruz ,oda bana okuyo resimlerine bakip benim okuduklarimdan aklinda kaldigi sekilde,muzik bizde yapiyoruz sarki soyluyoruz boyama zaten var ,legolardan sekillerde yapiyoruz,benim aradigim daha degisik seyler,kreste daha degisik seyler yapildigini gordum bununla ilgili hangi kitap evinden yararlanabilirim isim verebilirmisin,mesela bi yerde okumustum 3-4 yasindaki cocugun psikomotor gelisimi ile ilgili ,mesela bu yasta ustuste 10 kupu koyabilirim,iki ayagimla ileri ziplayabilirim,tek ayak ustunde durabilirim gibi,bunlarida takip etmek uygulatmak istiyorum mesela

sagol canim evde kitap okuyoruz ,oda bana okuyo resimlerine bakip benim okuduklarimdan aklinda kaldigi sekilde,muzik bizde yapiyoruz sarki soyluyoruz boyama zaten var ,legolardan sekillerde yapiyoruz,benim aradigim daha degisik seyler,kreste daha degisik seyler yapildigini gordum bununla ilgili hangi kitap evinden yararlanabilirim isim verebilirmisin,mesela bi yerde okumustum 3-4 yasindaki cocugun psikomotor gelisimi ile ilgili ,mesela bu yasta ustuste 10 kupu koyabilirim,iki ayagimla ileri ziplayabilirim,tek ayak ustunde durabilirim gibi,bunlarida takip etmek uygulatmak istiyorum mesela

pisikomotor gelişimden önce duyusal gelişime yönelik bir eğitim vermeni tavsiye ederim.yapa ve morpa kitabevlerinden çocuğunun yaratıcılığını geliştirici her türlü materyali bulabilirsin

merhabalarrrr kıslar bende çocuk gelişimi ve eğitimi mezunuyum (lise) 2yıllık.kısa bi deneyimim var....malesef üniv eğitimime bu bölümde devam edemedim....şuan kamu yönetimi okuyorum hedefim amacım kesinlikle bi anaokulu açmak....

ben insanların kesinlikle sevdiği mesleği icra etmelerinden yanayım yoksa diğer işlerde çok başarılı olamadıkları kanısındayım.inş ileride bir kreş açarsında bende sana burdan tam gaz desdek veririm canım.allah gönlüne göre versin

evet buyrun benim...
yurtdisinda 3 sene anasinif ögretmenligi yaptim simdi ise memleketime geri dönüs yaptim maglsesef suan calismiyorum cünki yasadigim sehirde ana sinifi yok.:-((

a.s.hoşgeldin viyanjiyan,yanlız olmadığıma sevindim.şu an çalışıp çalışmaman önemli değil önemli olan bugüne dek birikimlerini bizimle paylaşman.

benim kızım 4 oğlum beş yaşında onlarane gibi kitaplr okul önce si neler öğrete bilirim şimdi boyama yaptırıyorum başka neler yaptıra bilirim neler öğretmeliyim yardımcı olsanız a.s.a.s.a.s.

cemrecim,hareketli hikaye kitapları okuyabilirsin ve mutlaka kavram geliştirici kitaplar almalısın yine bu kitapları kitabevlerinde rahatlıkla bulabilirsin.milliyet gazetesi kavram gelişimi üzerine sihirli kalem seti veriyor 39 kopona ben kızım için alacağım sanada tavsiye ederim.geçen aylarda yine gazetenin birinden konuşan hikaye kitabı almıştım.gazetelerdeki bu promosyonları takip edersen senin için maliyeti daha düşük olur.ben öyle yapıyorum şahsen.

merhaba kızlar bende anasınıfı öğretmeniyim şuan görev yapıyorum 7 yıllık öğretmenim mesleğimi çok ama çok beğeniyorum eğer çocuklarla ilgili bişeyleri daha yakından takip etmek istiyorsanız okulöncesi forum var oradan istediğiniz bilgilere ulaşabi,lirsiniz bi girip bakın inanın bişey kaçırmayacaksınız okkkk

+1
ben de okulöncesi öğretmeniyim Ordu/fatsa da erenyurt ilköğretim okulunda sözleşmeli!! öğretmenlik yapıyorum elbet bir gün kadroya geçiceemm

inşaallah canım sende geçersin kadroya allah gönlüne göre versin

Merhaba ben de çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenliği mezunuyum,şuan devlet anaokulunda idareci olarak görev yapıyorum,herkese sevgiler...

a.s.mrh sevgili öğretmenlerim istedimki bizimde bir paylaşım alanımız olsun.ben okul öncesi öğretmenliği mezunuyum ve ablamın kreşinde mesul müdür olarak çalışıyorum.çocuklar bizim her şeyimiz onlar için daha verimli olabilmek için önerilerimizi,sorunlarımızı burada paylaşalım.çeşitli aktivitelerde birbirimizden yardım alalım.tüm anasınıfı öğretmenlerimi buraya bekliyorum sevgiyle kalın.:enbuyukkk:

Merhaba umutışığı. Ben de istanbulda ana sınıfı öğretmeniyim. Ben bu siteye yeni üye oldum. Bu başlığı yeni fark ettim. Merak etme yanlız değilsin.

Bende inş 2 yıl sora okul öncesi öğretmeni olucam güsel paylaşmlar dileiğyle...

selam ben de okul öncesi öğretmeniyim mesleğimi ve çocukları çok seviyorum .bende okul öncesi forumdan çok faydalanıyorum .sevgilerimle

merhabalar arkadaşlar bende AÖF okul öncesi 3. sınıf öğrencisiyim.inş. 4 e geçerim.bütten sonra belli olucak.bu gidişle benim ikizler büyüyüp anaokulu çağına gelecek.

Back
X