Anatolia tüp bebekte yaptıran var mı

Sssss77

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Mart 2025
123
19
13
Kızlar bugün 3.bebeğimi kaybettim ve genetikli tüp bebek yaptırıcaz anatolia ya gitmeyi düşünüyorum teknolojileri çok iyi giden var mı

Merhaba ben gidiyorum. Geçen sene başarısız denemem oldu. Geçen ay tekrardan opu yapıldı. Bugün pgtden geldi. İlk adetle transfer olacağım inşallah. Ben laboratuarlarına güveniyorum.

Merhaba ben gidiyorum. Geçen sene başarısız denemem oldu. Geçen ay tekrardan opu yapıldı. Bugün pgtden geldi. İlk adetle transfer olacağım inşallah. Ben laboratuarlarına güveniyorum.
İlk adet derken opudan hemen sonra olan adetle mi başladınız transfer hazırlığına? Pgt kaç günde geldi? Bana 15 iş günü dendi, opu sonrası ilk adete yetişmesi güç dediler de o yüzden sormak istedim, bir de doğal siklus transferi mi yapılıyor? Süreciniz nasıl oldu ?

Opudan sonraki 2.adetle başladım. 10 güne geldi sonucum. Adetle birlikte sıkı takiple başladı. Gün aşırı kontrol ve kan verdim. Cumartesi çatlatıcı iğneyi vuruldum. 7sinde de transfer olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…