ancak bukadar olur..

hasibemm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2017
39
15
3
selam arkadaslar ..
ben daha öncede yazmistim bu sayfaya. kisaca bi özet geciyim 4 bucuk ay evli kaldiktan sonra evden kovuldum ve 4 bucuk aydir baba evindeyim.. ysdiklarim cok agir seyler ama cok sükür yavas yavas atlatiorum. bosanma dvasi acildi 2 gün sonra ilk durusma var ve ayni zamanda benim dogum günüm, umarim kurtulusum olur o gün. neyse konumuza gelelim bugün bi dügüne davetliydim oraya gittim ve eski esim (dilim esim demeye bile varmiyor, o kelimeyi bile yakistiramiyorum ona) ve ailesi orda lardi. benim bütün gün boyunca dikizlemisler ve bakmislar.. giderken bende baktim kapinin orda duruyolardi cünkü. dikkatimi cekdi, eski eskmin ablasi olacak kisi benim esarpimi takmis ve dügüne gelmisti.bilmeyenler icin bahsedeyim ben evden kovulduktan sonra hic bir esyami alamadim kiyafetlerim ceyizim her seyim o evde kaldi, halada orda, dava sonuclaninca tamamen bosaninca alicam ama herseyim orda ignemi dahi birakmam. benim inanamadigim tamam kötü insanlar zaten yapdiklariyla bigüne kadar bana tüm hayal kirikligini yasattilar. 20 yasimda, 40 yasinda bi kadin kadar tecrübeli ettiler beni.. bi insan nasil bukadar yüzsüz olabilir? nekadar karakter yoksunu, benim esyami takiyo.. bukadar olunur. rabbimden tek isteyim bu pislillerden kurtulmak ve yoluma bakmak.. cok istiorum gercekden yep yeni tertemiz sayfa acmak bunu nasil basarabilirim arkadaslar?

Geleceğinizi biliyorlarsa bu hale gelmeniz için takmıştır. Kafanıza takmayın, sen artık hiçsin algısı yaratmaya çalışıyorlar muhtemelen.

Neden gidip ailenle almıyorsun eşyalarını

20 mi?

Suçlama kimseyi

20 yaşında tecrübesiz, kadına herkes yol yordam öğretmek ister

Ailen nasıl izin verdi evliliğe? Yazdıysam okumamadım sonuna kadar affedesin

El koymuş bence o eşarba o.Yani ne diye alır takarki.O kadarmı muhtaç.Başkasının malı.Keşke evi terkettikten sonra alsaydın eşyalarını.Gözden çıkardı bunları diye düşünüyorlar heralde.

Hayır kurumlarından birinin kamyonunu daya eve, topla eşyalarını gönder yoksula gitsin..

Senin eşarbından önce ne takıyormuş hanım teyze acaba? :KK20:

Manevi değeri olan birşey in yoksa bırak alma bence .. Sana hep o insanları hatırlatacak .. Kendi pisliklerinde bogulsunlar ... inşallah bundan sonra çok mutlu olursun ..

Sadakan olsun boşver ..alıp bide takacak misin o esarbi ?

Mümkün mertebe görmemeye çalış eşini , onun bulunacağı ortamlardan uzak dur ..boşanınca alırsın herseyini ..kullanilanlari da atarsın ..

20 yasindasin daha.. Atlatmak icin onunde uzun zaman var, bir de bu yonden bak. Bunu yalnizca bir hayat dersi olarak kabul et. Yasaman gerekiyormus demek ki. Esyalarinizi almak icin gecikmisiniz biraz, keske evi terk ettikten bir hafta sonra ailenizle gitseydiniz almaya.

Çözümü zaten bulmuşsunuz
Eğer boşanma kararı alınmamış olsaydı
Kk yine boşan diyecekti sonuç yine bu olacaktı
Bu arada bir kovuldunuz?

Back
X