Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben türkiyeden degilim yurt disindanimAnlaşarak bosanin bir an önce kurtulun para derdine girseniz uzun zaman alır turkiyedeki mahkemeler davalar uzun sürüyor kendinize yeni bir hayat kurun
dava avildi sadece bosanmak icin yurt disinda farkli oluyorBosanma davasi tek mi acildi keske ayri bir mal paylasimi davasi acilsaydi daha hizli sonuclanirdi tedbir isteyebilirsin... Avukatin umarim vardir bu konularda profesyonel destek sart. Allah yardimcin olsun...
evet 20 yasinda evlendim ve 20 yasimda bosaniyorum.. ama severek evlendim, cahilluk ama kimse böyle olacagini bilemezdi, bilsek zaten evlenmeyiz sonucta kimse bosanmak icin evlenmez..cok sagolun sonunda yasima takilmayan birisiBuarada yaşananlardan ziyade neden yaşına takildiniz ki bayanin anlamıyorum. 20yas diyorsunuz benim annemin 23yasinda 2cocugu vardı. İlla herkes 30nda mı evlenmeli yada bir söz var "akıl yaşta değil baştadir...
Bu arada soran olursa ben de 24de evlendim :)
Yok canım gerçekten çocuk.bende 20 yaşında evlendim.28 yaşındayım şimdi şuan düşünüyorum gerçekten çocukmuşum ki bende olgun bi kızdım hep.Buarada yaşananlardan ziyade neden yaşına takildiniz ki bayanin anlamıyorum. 20yas diyorsunuz benim annemin 23yasinda 2cocugu vardı. İlla herkes 30nda mı evlenmeli yada bir söz var "akıl yaşta değil baştadir...
Bu arada soran olursa ben de 24de evlendim :)
sen yeter ki iste,bak ne güzel adım da atmışsın.huzuru bulmaya çalış,güzel dinlendirici müzikler dinle.zarraın ucundan dönmüşsün,ne mutlu sana.ne kadar şanslısın ki çamura batmadan sıyrılabilmişsin.evdeki eşyalarn eşarbın başının gözünün sadakası olsun.selam arkadaslar ..
ben daha öncede yazmistim bu sayfaya. kisaca bi özet geciyim 4 bucuk ay evli kaldiktan sonra evden kovuldum ve 4 bucuk aydir baba evindeyim.. ysdiklarim cok agir seyler ama cok sükür yavas yavas atlatiorum. bosanma dvasi acildi 2 gün sonra ilk durusma var ve ayni zamanda benim dogum günüm, umarim kurtulusum olur o gün. neyse konumuza gelelim bugün bi dügüne davetliydim oraya gittim ve eski esim (dilim esim demeye bile varmiyor, o kelimeyi bile yakistiramiyorum ona) ve ailesi orda lardi. benim bütün gün boyunca dikizlemisler ve bakmislar.. giderken bende baktim kapinin orda duruyolardi cünkü. dikkatimi cekdi, eski eskmin ablasi olacak kisi benim esarpimi takmis ve dügüne gelmisti.bilmeyenler icin bahsedeyim ben evden kovulduktan sonra hic bir esyami alamadim kiyafetlerim ceyizim her seyim o evde kaldi, halada orda, dava sonuclaninca tamamen bosaninca alicam ama herseyim orda ignemi dahi birakmam. benim inanamadigim tamam kötü insanlar zaten yapdiklariyla bigüne kadar bana tüm hayal kirikligini yasattilar. 20 yasimda, 40 yasinda bi kadin kadar tecrübeli ettiler beni.. bi insan nasil bukadar yüzsüz olabilir? nekadar karakter yoksunu, benim esyami takiyo.. bukadar olunur. rabbimden tek isteyim bu pislillerden kurtulmak ve yoluma bakmak.. cok istiorum gercekden yep yeni tertemiz sayfa acmak bunu nasil basarabilirim arkadaslar?