- Konu Sahibi sevval888888
-
canım merhaba,
bende 16 yaşında aynı şikayetlerle gitmiştim hırsutizm,yumurtalıklarımda kist ve prolaktinimle testesteronumnda yüksek çıkmıştı banada Androcur ve başka bi doğum kontol hapı vermişti şimdi yıllar geçti hormonlarım normale döndü ama pko için hala doğum kontrol hapı kullanıyorum ben gayet memnundum ama çok şeyler bekleme zaman içinde azalıyo mesela birden dökülmüyo aldıkça azalıyo canım içini ferah tut en azından çaresi olmayan birşey değil opuyorumnanaktan
canım takma kafana inan hiç hatırlamıyorum 7 yıl önce kullanmışım ama doktor bana lazeri zaten kendisi önerdi hatta doğum kontrol hapı lazerede yardımcı olur dedi ama sen yinede sorarsın için rahat etsin doğum kontrol hapınada ilk kutu için adetinin ilk günü başlaman gerekiyor ve bittikten 1 hafta sonra adet olsanda olmasanda yeni kutuya başla canım gerçi ayrıntılı bilgi üzerinde de yazıyordur ama çok kafana takma önemli birşey değil kaydirigubbakcemile2
Androcoru tek basina kullandiysaniz adet olmazsiniz dogum kontrol hapiyla birlikte kullanmaliydiniz siz azerimisiniz?Selam ben andracur kulandım testesdronum yüksek çıkmışdı fakat 3 aydır reqıl olmuyorum düzelirmi nolur bir cavap yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?