Anensefali bebeği olanlar

Mihrimah00

Baslangic:98 kg --- Güncel:86.5kg Emziren Anne!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
1.298
1.080
133
Merhaba kızlar ben yeniyim sırf sizinle dertleşmek için katıldım buraya. Ben vaginusmusluyum ve ona rağmen Rabbim bana bir bebek lütfetti ilk duyduğumda sevincimden ne yapacağımı şaşırdım. Ama malesef doktora gittiğimde hayatımda duyduğumun en kötü sözü duydum bebeğimin kafatası gelişmemiş yaşamaz dedi doktor hiç vakit kaybetmeden alalım dedi. önce aldırmak geçti içimden ama kıyamadım kalbi öyle güzel atıyorduki onun ölümün ben sebep olmak istmedim . Şuan hala benimle ve heran ölebilir. Benim gibi olanlar varsa konuşmak isterim. Sizlerdende dua bekliyorum Ramazan ayının hürmetine..:KK61::KK61:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar ben yeniyim sırf sizinle dertleşmek için katıldım buraya. Ben vaginusmusluyum ve ona rağmen Rabbim bana bir bebek lütfetti ilk duyduğumda sevincimden ne yapacağımı şaşırdım. Ama malesef doktora gittiğimde hayatımda duyduğumun en kötü sözü duydum bebeğimin kafatası gelişmemiş yaşamaz dedi doktor hiç vakit kaybetmeden alalım dedi. önce aldırmak geçti içimden ama kıyamadım kalbi öyle güzel atıyorduki onun ölümün ben sebep olmak istmedim . Şuan hala benimle ve heran ölebilir.:5: Benim gibi olanlar varsa konuşmak isterim. Sizlerdende dua bekliyorum Ramazan ayının hürmetine.. :14::14:

Allah yar ve yardımcın olsun bem bu acıyı ben 8 ay önce yaşadım her doktor aynı şeyi söyleyince sonlandırmak zorunda kaldık şuanki halini anlayabiliyorum :43:

Merhaba kızlar ben yeniyim sırf sizinle dertleşmek için katıldım buraya. Ben vaginusmusluyum ve ona rağmen Rabbim bana bir bebek lütfetti ilk duyduğumda sevincimden ne yapacağımı şaşırdım. Ama malesef doktora gittiğimde hayatımda duyduğumun en kötü sözü duydum bebeğimin kafatası gelişmemiş yaşamaz dedi doktor hiç vakit kaybetmeden alalım dedi. önce aldırmak geçti içimden ama kıyamadım kalbi öyle güzel atıyorduki onun ölümün ben sebep olmak istmedim . Şuan hala benimle ve heran ölebilir.:5: Benim gibi olanlar varsa konuşmak isterim. Sizlerdende dua bekliyorum Ramazan ayının hürmetine.. :14::14:

çok geçmiş olsun canm ben olsam aldırmam benm oğlumdada trigonosefali vardı kafa şekli bozukluğu üçgen kafa ameliyatsız atlattık çok şükür anensefaliyii şimdi dudum sana bu mesajı gönderip googleden bakacam canm yazabilirsin bide kaç aylık hamilesin

Tekirdağdayım aslında 15 haftalık olmam lazım ama 12 haftalık gözüküyorumm ulturasonda

canm şimdi baktım seni üzmek istemem ama çok ağladım oğlumda yaşadıklarım aklıma geldi ama sizinkinin yanında devede kulak bizimki allah sabır versin canm bakınca gerçekten aldırman daha iyi nerde oturduğunu sordum bi doktor tavsiye edecektim kafa şekli bozukluğu için ama bunda beyin hiç oluşmuyo çok az önce aldırma dedim ama böyle olduğunu bilmiyodum sonra bebeğini öyle görmen daha kötü olabilir

görmeyeceeğim bebeği doğduktan sonra görmek istemeyeceğim . Ama şuan ona kıyamam bana bi zararı yok kalsın orda. Ben acı çekicem diye ona acı çektirmek istemiyorum

Allah yar ve yardımcın olsun bem bu acıyı ben 8 ay önce yaşadım her doktor aynı şeyi söyleyince sonlandırmak zorunda kaldık şuanki halini anlayabiliyorum :43:

Ne kadarlıktı aldırdığında . Çok zor Allah bi daha yaşatmasın

benim görümcem aynı durumdan bebeğini kaybetti...çok üzücü bir durum umarım sizin için bu mübarek ayda bir mucize olur...çok geçmiş olsun...

17 haftalıktı cnm Amin kimseye yaşatmasın inş.

Sorup sorup acını deşmekistemiyorum ama 17 haftalık kürtaj olmamışsındır herald doğumlamı aldılar. Nolur kusuruma bakma bende merakımdan soruyorum aynı şeyi yaşayacağım çünkü.

Sorup sorup acını deşmekistemiyorum ama 17 haftalık kürtaj olmamışsındır herald doğumlamı aldılar. Nolur kusuruma bakma bende merakımdan soruyorum aynı şeyi yaşayacağım çünkü.

Anlıyorum cnm sorabilirsin normal alttan ilaç koyuyolar 12 saat sonra suyun geldikten sonra doğum yapıyorsun sonra kürtajla rahmi temizliyorlar

Anlıyorum cnm sorabilirsin normal alttan ilaç koyuyolar 12 saat sonra suyun geldikten sonra doğum yapıyorsun sonra kürtajla rahmi temizliyorlar

Allahım çok zor ama yinede şükrediyorum beterin beteri var. napalım imtihanımız böyleymiş... Rabbim sanada sabru cemil ihsan etsin. Neden böyle olduğunu söyledilermi.

Back
X