- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
- Konu Sahibi Sarisinmelekk
Merhaba bayanlar acım çok buyuk sadece bir yere yazmak anatmak istedim .
Ben 17 yaşımda ilk evliliğimi yaptım 2 yıl sürdü 6 ay suren infeksion tedavim surdu ama cocugum olmadı .
Ayrıldık (ayrilma sebebi cocuk meselesi degil).
2 yıl sonra 2 ci evliliğimi yaptım 6 aydır evliyiz çok mutluyuz.
Evlendiğimiz gunden beri korunmadik çocuk istiyorduk yumurtlama günümü tkp ediyordum fln .
3 ay önce hamile kaldim tam 11 haftalik hamileyim
2 gün önce kadin doktorum bebegin kafatasi şekil bozuklugu var dedi başka doktore yonlendirdi dün
20.12.19. Randevum vardı herşeyi vardı
parmaklarini ağzına göturmuştu ama sorun .... kafatası yokmuş (anensefali )çok üzgünüm bebegımı kaybedeceğim için ve yaşama şansı 0 miş pazartesi 23.12.19 bebegimi benden alacaklar çok kötüyum bebegimden ayrilmak istemiyorum ama elimden hiç birşey gelmiyor...
Hisediyor galiba bügün hareketlerini hisetmeye başladım yavrumun allah kimseye boyle bir aci vermesin.. tarifi çok zor aciyi yaşayan bilir inşallah hiç bir anne yaşamaz .
Bebegimden nasil kopacagim bilmiyorum bu acıyın altından nasil kalkacagim bilmiyorum
Ben 17 yaşımda ilk evliliğimi yaptım 2 yıl sürdü 6 ay suren infeksion tedavim surdu ama cocugum olmadı .
Ayrıldık (ayrilma sebebi cocuk meselesi degil).
2 yıl sonra 2 ci evliliğimi yaptım 6 aydır evliyiz çok mutluyuz.
Evlendiğimiz gunden beri korunmadik çocuk istiyorduk yumurtlama günümü tkp ediyordum fln .
3 ay önce hamile kaldim tam 11 haftalik hamileyim

2 gün önce kadin doktorum bebegin kafatasi şekil bozuklugu var dedi başka doktore yonlendirdi dün
20.12.19. Randevum vardı herşeyi vardı

Hisediyor galiba bügün hareketlerini hisetmeye başladım yavrumun allah kimseye boyle bir aci vermesin.. tarifi çok zor aciyi yaşayan bilir inşallah hiç bir anne yaşamaz .
Bebegimden nasil kopacagim bilmiyorum bu acıyın altından nasil kalkacagim bilmiyorum