- Konu Sahibi Sarisinmelekk

Allah'ım bir mucize olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cinsiyeti beli degil ama kiz ve ya cocuk Miraç koymak istiyordum 1 defa bile kalbinin atışıni duyamadım doktorlar izin vermedi malesef inşallah yarım bir mucize olur bu aksam bol bol dua edecegim yavrum icinAyy kıyamam yaacinsiyeti ne meleğin belli mi? Hem umutsuzluğa kapılma belki de yanıldılar belki de yaşayacak meleğin Rabbim ol der ve olur bol bol kûn fe yekûn duasını oku yavrum için şifa istiyorum de kabul olur bîznillah rabbim kendisine gelen kullarını geri çevirmez♥
Inşallah almazlar onsuz yaşayamam gibi geliyorcok üzüldüm çok Allah'ım yardımciniz olsun rabbim şifa versin de inşaallah yavrunu senden almazlar
Allah'ım bir mucize olsun![]()
Evet bol bol dua et kûn fe yekûn duasını oku bu duanın ardından istenen dualar bîznillah geri çevirmezCinsiyeti beli degil ama kiz ve ya cocuk Miraç koymak istiyordum 1 defa bile kalbinin atışıni duyamadım doktorlar izin vermedi malesef inşallah yarım bir mucize olur bu aksam bol bol dua edecegim yavrum icin
Merhaba durumun nasıl ?Inşallah almazlar onsuz yaşayamam gibi geliyor
Hala hastanedeyim amelyat saat 12 de olacak belki 1 deMerhaba durumun nasıl ?
Rabbim yardımcın olsunHala hastanedeyim amelyat saat 12 de olacak belki 1 de
Saat 10 da 2 tane ilac verdiler placentayı yumuşatmak için bebegı kopartiyolar benden
Normalde 2 saate etki etmesi lazimiş ilaçların benim hemen etki ettiler amelyata girmeden dusuk yapabilirmisin cunku dogracakmis gibi sancim var
5D de baktılar bebeğin durumu ayni yapacak birsey yok yavrum melek oldu
Çok uzgunum yıkildım ama elimden hiç birsey gelmiyorAllah sabir versin.melegin cennette bekliyor seni sen olmadan girmeyecek
DogrudurCanım kardeşim içim sızladıbir anne için çok zor durum... Rabbim ikinizin hakkında hangisi daha hayırlı olacaksa onu nasip etsin
çok zor ama hayırlısını dilememiz lazım
bende 7,5 ay önce kürtaj oldum hissetmesemde çok üzüldüm hala içimde bi boşluk var Allah yardımcın olsun
Böyle acıları tekrardan hiçbirimize yaşatmasın
Meleğin göçüp giderse eğer Rabbim sizi cennette kavuştursun bunları üzülerek yazıyorumZamanla inşÂllah bunu da atlatacaksın ama elbet unutamayacaksın ancak sağlıkla bebeğin olup kucağına alınca içindeki yangın o zaman sönecek
![]()
AminnÇok uzgunum yıkildım ama elimden hiç birsey gelmiyorallahiim kimseye gostermesin
Başina gelmeyen bilmez o aciyi tatmamiş siniz allah ta gostermesin zaten bole konusmak kolay oluyorYa anensefali down sendromu gibi bir hastalık değil ki.. burda down sendromlu insanlarla kiyaslayanlar var. Dünyada anensefali hastası çocukları doğurup, makineye bağlıyorlarmış ve beyincigini takip ediyorlarmış bebekte vefat edince ki bu maxx 1 hafta sürüyormuş organlarini bagisliyorlarmis ben olsam bende doğurur, organlarını bagislardim çocuğum, evladım, meleğim başka vucutlarda yaşardı bir başkasına umut olurdu...