Anestezi korkum ne olur biraz cesaret verin kizlar

Ben laparoskopi ile dis gebelik ameliuati oldum.ayrica kurtajda oldum anestezi ile.merak etme yemin ederim hic korkulcak bisey yok.ben korkup uykusz kaldigim geceye uzuldum.

Merhaba kızlar bugünlerde o kadar kotuyumki yatıyorum kalkıyorum aklımda ameliyat. Kalbim o kadar hızlı carpiyorki anlatamam. Doktorum rahim filmi istemişti sonuç y şekli ve bikornuat uterusmus histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı olacaksın diyince çok üzüldüm. Daha önce hiç anestezili,narkozlu bir ameliyat olmadım ameliyathane önlük giymek hastaneler bile beni o kadar geriyorki sanki o an can veriyor gibi oluyorum. Sigara falan icmiyorum ama daha önce hiç ameliyat olmadığım için ayilamamaktan çok korkuyorum. Daha önce ameliyat olan arkadaşlar ben inanılmaz korkuyorum. Anestezi bölümüne gittim ordaki doktor sadece kan değerlerime baktı ne tansiyon ölçtü ne muayene etti kan degerlerinizde bir problem yok ameliyat gününüzü alabilirsiniz dedi.
hiç korkma ben 5 saatlik bir ameliyat geçridim cok korkuyorum ama çok sükür birşey olmadı:) zaten brsy hısstemıceksın

Merhaba kızlar bugünlerde o kadar kotuyumki yatıyorum kalkıyorum aklımda ameliyat. Kalbim o kadar hızlı carpiyorki anlatamam. Doktorum rahim filmi istemişti sonuç y şekli ve bikornuat uterusmus histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı olacaksın diyince çok üzüldüm. Daha önce hiç anestezili,narkozlu bir ameliyat olmadım ameliyathane önlük giymek hastaneler bile beni o kadar geriyorki sanki o an can veriyor gibi oluyorum. Sigara falan icmiyorum ama daha önce hiç ameliyat olmadığım için ayilamamaktan çok korkuyorum. Daha önce ameliyat olan arkadaşlar ben inanılmaz korkuyorum. Anestezi bölümüne gittim ordaki doktor sadece kan değerlerime baktı ne tansiyon ölçtü ne muayene etti kan degerlerinizde bir problem yok ameliyat gününüzü alabilirsiniz dedi.
o zaman ameliyata anestezi olmadan gir:) tatlım ne var bunda korkacak rahat ol ne güzel işteacı hissetmeyeceksin

2 sefer oldum biri komple anestezi büyük kist ameliyatıydı öteki belden aşağısı korkulacak hiç bişey yok merak etmeyin bide ben aşırı kiloluyum bana bişey olmadıysa kimseye olmaz :27: zaten neden boşuna korkuyosun diyorum o an yok gibi oluyor hiç birşey ne duyup ne hissediyorsun nede rüya görüyorsun kayıp an gibi ;)

Korkulacak inan hiçbirşey yok Canım.Bende Histereskopi laparoskopi ikisi aynı anda oldum bir ay oldu .şimdş bir ay sonra rahim filmi istiyor tekrar doktorum son durum Nasıl iyileşmiş mi vs.illada anestesisiz film olacak diyor.Aksine bende anestezi istiyorum korkuyorum rahim filminden.Napıcam bilmem.İnan hiç korkulacak hiçbirşey yok zaten hiçbirşey anlamıyorsun

6 kez oldum bende hiç korkulcak birşey yok hayatımda uyuduğum en güzel uyku diyebilirim kesintisiz deliksiz en az 2 saat :KK53:kafanıxa takmayın rahat olun en ufak kötü düşünce getirmeyin aklınıza rabbim yardımcın olsun :KK66:

Bende 2 kere anestezi aldim cok tatli bi uyku 1-2-3 saydik yani 3u hatirlamiyorum hoop uyan diyodu anestezi uzmani :-) kizdim bile uyandirdigi icin.
Gunlerdir o kadar gerilmisim ki gercekten iyi gelmisti o uyku

Hem soyle dusun hic bise hissetmiyosun sonucunda bebegin olacak insallah. Gecmis olsun simdiden.

Gecmis olsun allah acil sifalar versin.gecen ay 5 yasindaki oglum anesteziyle ameliyat oldu bende cok korkuyodum ama cok sukur yarim saatte uyandi.sende uyanirsin cok kisa zamanda.icini ferah tut.bol bol dua et.

Korkulacak inan hiçbirşey yok Canım.Bende Histereskopi laparoskopi ikisi aynı anda oldum bir ay oldu .şimdş bir ay sonra rahim filmi istiyor tekrar doktorum son durum Nasıl iyileşmiş mi vs.illada anestesisiz film olacak diyor.Aksine bende anestezi istiyorum korkuyorum rahim filminden.Napıcam bilmem.İnan hiç korkulacak hiçbirşey yok zaten hiçbirşey anlamıyorsun
Birde bu ameliyatları yapınca tekrar rahim filmimi istiyorlar ya istanbuldamisin bilmiyorum ama echomarda cekilmistim ben orda ağrısız yöntem var canim

allahın izniyle birşey olmaz ve zaten ilkönce size bir sakinleştirici verceklerinden o stersi üzerinizden hop dile atıvereceksiniz. ben narkoz almaya değil de uyanma evresine çok takığımdır, apandisit ameliyatı sonrası ameliyat eden doktoruma çok küfretmişim :D burun ameliyatımdan uyanırken de çok ağlamışım ama hatırlamıyorum :D
bunun gibi 4 narkoz daha aldım ki kalbimde ritim bozukluğum var allah yardım eder dua et bol bol ayetel kürsi oku inşallah

yok canım korkma bende ılkınde oyleydım kurtaj ve tup bebek tedavısınde uygulandı bana ıkıkere ınan korkulcak gbı deıl....sıgara kullanıyodum bende korkmustum ama degmezmıs korkularıma...şimdiden cok gecmıs olsun canım

Ben kulagimin kenarinda ana rahminde iyi gelismeyen hucrelerden dolayi olusmus bi boslgun enfeksiyon olusumundan ameliyat oldum( pek uzun oldu be).
Doktor ameliyat 30 dk surer demisti, ama 2 saat surdu. Uyanmamsa 5 6 saat surmus, uyanmak derken gozumu ilk acmam. Acip tekrar kapatmisim narkozun yuksek dozundan dolayi. Ameliyat odasinda benim ameliyatima doktorlar kostura kostura girip cikmislar, annem benden snra ameliyat olanlarin benden daha erken cikmalarini gordukce kotu olmus. Gelen gecene beni sormuslar. Benim hic haberim yok tabi( korkuttummu simdi ne).
Neyse. Sonuc olarak burdayim aranizdayim. Aneztezi ölum demek degildir, elbet uyanicaksin merak etme.

Ben ameliyat oncesi heycana karsi bi hap aldim doktordan, heycanim biraz azalmisti. Ama yine vardi. Sonra bone, elbise derken yatak, ameliyat odasi derken. Olasi kan takviyesi icin igne gecirdiler koluma( bi kac kere gecirdi kadin bi turlu beceremedi).
Sonra sen burda bekle dediler. Tm dedim.
15 dk, 30 dk, 45 dk felan oldu. Hala bekliyorum. O bahsttigim heycan ve tedirginlik o beklemede gecti gitti. Yerini " uff bee,bu ne, beni unuttularmi ne? Yeter artik su ameliyati oluyumda cikiyim isim gucum var benim" oldu.
Sonra ameliyat odasina alindim.
Hasta kontrolunden sonra sana bi gaz vericez ve 10 dan geriye saymani istiyoruz dediler. Filmlerde goruruzya, 10,9,8 ( benim aklimda "he he film sahnesi gbi, ben direnicem lan, sifira varicam inatla" demistim). 7 den sonrasini hatirlamiyorum :).

Ameliyatlar boyle gelisiyor. Ozet gecmek istedim. Ameliyat olan sensen hic bisy farketmiyosan olan bitenden. Senin icin o anezteziden sonra hayat duruyor. Sen asil senin ameliyattan cikmani bekleyenlerin derdine yan. Aneztezi aneztezi dedigin nedirki gulum..

Yakın zamanda 2 narkoz alıp ağır bir ameliyat geçiren biri olarak allahın izniyle uyanır guzelde geçer ameliyat..korktukca ayilirkende korkuyla uyanirsin bak rahat ol Güle güle uyan inşallah

Birde bu ameliyatları yapınca tekrar rahim filmimi istiyorlar ya istanbuldamisin bilmiyorum ama echomarda cekilmistim ben orda ağrısız yöntem var canim
Maalesef İstanbul da değilim.evet öncesinde rahim filmi çektirdim ve şekil bozukluğu var Histereskopi laparoskopi şart dedi doktorum.e ameliyatı atlattım şimdide ameliyattan iki ay sonra son durum nedir diye bakacağız dedi.bende hayatta bir kere olan birşey diye ilkinde korka korka olsada üstesinden gelmiştim ama şimdi anestezisiz çok korkuyorum.yoksa anestezili olsam hiç korkmazdım.

O korku bendede var. 2 kez genel anestezi oldum.Yine olmam gerekse aynı korkuyu yaşarım.
Ameliyat masasina gidene dek korkuyla gittim ama gittim yapacak birsey yok çünkü şükür uyandım.

Back
X