- Konu Sahibi melikelike
Ben 2 kere anestezi oldum ikisundede EKG istendi üstelik küçük bir operasyon du . İkisi de farklı hastanelerde.Ekg istemediler benden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 2 kere anestezi oldum ikisundede EKG istendi üstelik küçük bir operasyon du . İkisi de farklı hastanelerde.Ekg istemediler benden
hiç korkma ben 5 saatlik bir ameliyat geçridim cok korkuyorum ama çok sükür birşey olmadı:) zaten brsy hısstemıceksınMerhaba kızlar bugünlerde o kadar kotuyumki yatıyorum kalkıyorum aklımda ameliyat. Kalbim o kadar hızlı carpiyorki anlatamam. Doktorum rahim filmi istemişti sonuç y şekli ve bikornuat uterusmus histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı olacaksın diyince çok üzüldüm. Daha önce hiç anestezili,narkozlu bir ameliyat olmadım ameliyathane önlük giymek hastaneler bile beni o kadar geriyorki sanki o an can veriyor gibi oluyorum. Sigara falan icmiyorum ama daha önce hiç ameliyat olmadığım için ayilamamaktan çok korkuyorum. Daha önce ameliyat olan arkadaşlar ben inanılmaz korkuyorum. Anestezi bölümüne gittim ordaki doktor sadece kan değerlerime baktı ne tansiyon ölçtü ne muayene etti kan degerlerinizde bir problem yok ameliyat gününüzü alabilirsiniz dedi.
o zaman ameliyata anestezi olmadan gir:) tatlım ne var bunda korkacak rahat ol ne güzel işteacı hissetmeyeceksinMerhaba kızlar bugünlerde o kadar kotuyumki yatıyorum kalkıyorum aklımda ameliyat. Kalbim o kadar hızlı carpiyorki anlatamam. Doktorum rahim filmi istemişti sonuç y şekli ve bikornuat uterusmus histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı olacaksın diyince çok üzüldüm. Daha önce hiç anestezili,narkozlu bir ameliyat olmadım ameliyathane önlük giymek hastaneler bile beni o kadar geriyorki sanki o an can veriyor gibi oluyorum. Sigara falan icmiyorum ama daha önce hiç ameliyat olmadığım için ayilamamaktan çok korkuyorum. Daha önce ameliyat olan arkadaşlar ben inanılmaz korkuyorum. Anestezi bölümüne gittim ordaki doktor sadece kan değerlerime baktı ne tansiyon ölçtü ne muayene etti kan degerlerinizde bir problem yok ameliyat gününüzü alabilirsiniz dedi.
Birde bu ameliyatları yapınca tekrar rahim filmimi istiyorlar ya istanbuldamisin bilmiyorum ama echomarda cekilmistim ben orda ağrısız yöntem var canimKorkulacak inan hiçbirşey yok Canım.Bende Histereskopi laparoskopi ikisi aynı anda oldum bir ay oldu .şimdş bir ay sonra rahim filmi istiyor tekrar doktorum son durum Nasıl iyileşmiş mi vs.illada anestesisiz film olacak diyor.Aksine bende anestezi istiyorum korkuyorum rahim filminden.Napıcam bilmem.İnan hiç korkulacak hiçbirşey yok zaten hiçbirşey anlamıyorsun
yok canım korkma bende ılkınde oyleydım kurtaj ve tup bebek tedavısınde uygulandı bana ıkıkere ınan korkulcak gbı deıl....sıgara kullanıyodum bende korkmustum ama degmezmıs korkularıma...şimdiden cok gecmıs olsun canımMerhaba kızlar bugünlerde o kadar kotuyumki yatıyorum kalkıyorum aklımda ameliyat. Kalbim o kadar hızlı carpiyorki anlatamam. Doktorum rahim filmi istemişti sonuç y şekli ve bikornuat uterusmus histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı olacaksın diyince çok üzüldüm. Daha önce hiç anestezili,narkozlu bir ameliyat olmadım ameliyathane önlük giymek hastaneler bile beni o kadar geriyorki sanki o an can veriyor gibi oluyorum. Sigara falan icmiyorum ama daha önce hiç ameliyat olmadığım için ayilamamaktan çok korkuyorum. Daha önce ameliyat olan arkadaşlar ben inanılmaz korkuyorum. Anestezi bölümüne gittim ordaki doktor sadece kan değerlerime baktı ne tansiyon ölçtü ne muayene etti kan degerlerinizde bir problem yok ameliyat gününüzü alabilirsiniz dedi.
Ne ameliyatları oldunuz özel değilse. Merak ettim. Bende yakın zamanda bi ameliyat oldum da psikolojim alt üst oldu tabi öncesi de var birkaç .o yüzden sordum12 kez ameliyat oldum merak etmeyin hiç bişey olmuyor :)
Maalesef İstanbul da değilim.evet öncesinde rahim filmi çektirdim ve şekil bozukluğu var Histereskopi laparoskopi şart dedi doktorum.e ameliyatı atlattım şimdide ameliyattan iki ay sonra son durum nedir diye bakacağız dedi.bende hayatta bir kere olan birşey diye ilkinde korka korka olsada üstesinden gelmiştim ama şimdi anestezisiz çok korkuyorum.yoksa anestezili olsam hiç korkmazdım.Birde bu ameliyatları yapınca tekrar rahim filmimi istiyorlar ya istanbuldamisin bilmiyorum ama echomarda cekilmistim ben orda ağrısız yöntem var canim