Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucunuz belli mi acaba anestezi nin herhangi bir etkisi oldu muBen dün aşılama yaptım anestezi li oldu
Neden anestezi oldun acaba çok kolay diyorlar banada yapılacak da bu hafta bilmek istedimSonucum daha belli olmadı anestezi işlemden sonra baş ağrısı halsizlik yapıyor sonra geçiyor zaten hafif veriyorlar anestezi
Canım sonucun inşallah pozitiftir bende adetimi bekliyorum anestezili istiyorum muayne olurken bile katlanamıyorum yaSonucum daha belli olmadı anestezi işlemden sonra baş ağrısı halsizlik yapıyor sonra geçiyor zaten hafif veriyorlar anestezi
Sonucumu daha almadim canim yarin belli olacak insallahCanım sonucun inşallah pozitiftir bende adetimi bekliyorum anestezili istiyorum muayne olurken bile katlanamıyorum ya
Vajinismus oldugum icinNeden anestezi oldun acaba çok kolay diyorlar banada yapılacak da bu hafta bilmek istedim
Amin herseyin hayirlisi canimBende anestezili oldum dün inşallah sonuçlarımız hayırlı çıkar... Rabbim duysun sesimizi
Iyi olmus canim valla Ben deneyedim direk anestezili oldum hayirlisi olsun hakkimizdaVajinismus muymm bilmiyorum ama muayene olurken bile kasılarak bayiliyordum. Aşılamayı ben de anestezili olsun istedim fakat doktorum bir deneyelim dedi ve başardık. Muayeneden çok daha kolay oldu anlamadım bile...
Evet çok şükür asilamayla kaldım. Bir sorun bulamamistik her türlü testi takibi de yapmıştık ama olmuyordu. Asilamayla nasipmişKızılcık sen aşılamayla mi hamile kaldın canm sorun neydi acaba
Bende anestezili oldum dün inşallah sonuçlarımız hayırlı çıkar... Rabbim duysun sesimizi[/QUOTE
Insallah hersey gonlunuzce olur bnde yaptiricam ilk olacak cok da tedirginim agrisiz diyorlar ama..özel hastanede mi oldunuz ? Anestezili ve anestezisiz fiyat neydi ? Paylaşabilir misin?
Anestezilimi oldun ve özelde mi ? Agri sanci durumu nasildi ? Çok tedirginim ..Evet çok şükür asilamayla kaldım. Bir sorun bulamamistik her türlü testi takibi de yapmıştık ama olmuyordu. Asilamayla nasipmiş
Tek tek soruyorum ama bu dönemi yaşamışsınız biliyosunuz insan çok ürküyo..özelde mi oldu nasıldı?Iyi olmus canim valla Ben deneyedim direk anestezili oldum hayirlisi olsun hakkimizda