Aşılama Anestezili aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Edaa07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2017
103
41
48
Merhaba arkadaşlar aranızda vajinismus olup anestezi li aşılama yaptıran varmı?

aa çok sevindim umarım gebeliğiniz gerçekleşir banada anlatırmisiniz nasil geçti daha önce kızlık ameliyatı oldunuz mu

Sonucum daha belli olmadı anestezi işlemden sonra baş ağrısı halsizlik yapıyor sonra geçiyor zaten hafif veriyorlar anestezi

Sonucum daha belli olmadı anestezi işlemden sonra baş ağrısı halsizlik yapıyor sonra geçiyor zaten hafif veriyorlar anestezi
Neden anestezi oldun acaba çok kolay diyorlar banada yapılacak da bu hafta bilmek istedim

Canım sonucun inşallah pozitiftir bende adetimi bekliyorum anestezili istiyorum muayne olurken bile katlanamıyorum ya

Bende anestezili oldum dün inşallah sonuçlarımız hayırlı çıkar... Rabbim duysun sesimizi

Vajinismus muymm bilmiyorum ama muayene olurken bile kasılarak bayiliyordum. Aşılamayı ben de anestezili olsun istedim fakat doktorum bir deneyelim dedi ve başardık. Muayeneden çok daha kolay oldu anlamadım bile...

Vajinismus muymm bilmiyorum ama muayene olurken bile kasılarak bayiliyordum. Aşılamayı ben de anestezili olsun istedim fakat doktorum bir deneyelim dedi ve başardık. Muayeneden çok daha kolay oldu anlamadım bile...
Iyi olmus canim valla Ben deneyedim direk anestezili oldum hayirlisi olsun hakkimizda

Bende anestezili oldum dün inşallah sonuçlarımız hayırlı çıkar... Rabbim duysun sesimizi[/QUOTE
Insallah hersey gonlunuzce olur bnde yaptiricam ilk olacak cok da tedirginim agrisiz diyorlar ama..özel hastanede mi oldunuz ? Anestezili ve anestezisiz fiyat neydi ? Paylaşabilir misin?

Back
X