Anestezili rahim filmi (ankara)

babywant

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2017
806
137
103
38
merhaba
Devlet hastanesi aneztesiz cekiyor zekaai Burak hastanesi boylee soyledi.Acaba anestezili cekeen bir yer biliyor musunuz bu ay gebelik olmadi artik detwyli incelemelere baslamak istiiyorum Allah izniyle 8aylik evliyim

merhaba
Devlet hastanesi aneztesiz cekiyor zekaai Burak hastanesi boylee soyledi.Acaba anestezili cekeen bir yer biliyor musunuz bu ay gebelik olmadi artik detwyli incelemelere baslamak istiiyorum Allah izniyle 8aylik evliyim
Özel hastaneleri gittiğinizde genellikle ücretli anestezili çekiyorlar😊

Devlet yapsa bile işini temiz yapmıyor ki ben ultrasona girdim sonra da enfeksiyon kaptım devlette sağlıklı yapmıyorlar

Öyle yapıyorlar işte ben enfeksiyon kaptım hemde çok kötü çünkü başkasına bakıyorlar temizlemeden diğer hastaya bakıyorlar
İciim bi tuhaf oldu twhmin edemeezsiniz peki nasil kurtuldunuz enfeksiyondan

Eve gelip babyo yapytim ama ise yaramaz sairim hem de iki kere oldum biri dahaa detayliydi

Daha kurtulamadım valla devam ediyor vajina etrafı hep kızarmış
Cok uzuldum size hangi hastaneydi acaba ben jelle siliyorrlardir diyerek teselli ediyorrum kendimi esim de kotu dusunmememi soyledi.bismillahirrahmanirrahiym diyerek ulstrasona girmistim allah kotu seyden korur insallaah

İnşallah ben de gazi de muayene olduğumda bir doktor prezervatif takıyordu cihazın üstüne benim gittiğim doktor ise takmıyordu. İnşallah sterildir. Ben enfeksiyon kapmadım ama çokta sterilize ettiklerini düşünmüyorum. Rahim filmimi de gazi de çektirdim anestezisiz kesinlikle tavsiye etmiyorum hiç bir şekilde gazi üniversitesi tüp bebek servisinden memnun kalmadım sevgiler.

İnşallah ben de gazi de muayene olduğumda bir doktor prezervatif takıyordu cihazın üstüne benim gittiğim doktor ise takmıyordu. İnşallah sterildir. Ben enfeksiyon kapmadım ama çokta sterilize ettiklerini düşünmüyorum. Rahim filmimi de gazi de çektirdim anestezisiz kesinlikle tavsiye etmiyorum hiç bir şekilde gazi üniversitesi tüp bebek servisinden memnun kalmadım sevgiler.
Gaziden allmisstim iptaledip zekaiye aldim daha iyibor hastane hsgfilmini devlette Yaptirmayacagim insallah

Back
X