Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bir yerde çektirdikten sonra inanın anesteziye gerek yok.ben kılımı bile kıpırdatmadım.onca olumsuz yorum var nette onlara çok da aldanmayın.istanbuldaysanız echomar ı tavsiye ederimarkadaslar anesteziyle ceken devlet ya da ozel biliyor musunuz. sevkle vs ile vakit kaybetmek istemiyorum direk gitmek istiyorum.
İyi bir yerde çektirdikten sonra inanın anesteziye gerek yok.ben kılımı bile kıpırdatmadım.onca olumsuz yorum var nette onlara çok da aldanmayın.istanbuldaysanız echomar ı tavsiye ederim
Aynen öyle.emin olun normal muayene gibi.ilacın verildiği an adet sancısı tarzı bi acı dahi olmamıştı.çok çok kolay geçiyor.tavsiye ederim orasınısimdi gorustum. demir alet kullanmiyoruz son teknoloji alet kullaniyoruz normal jine. muayeneden bile kolay geciyor 1 2 dk suruyor dedi
cok sağol. icim rahatladı sayende.Aynen öyle.emin olun normal muayene gibi.ilacın verildiği an adet sancısı tarzı bi acı dahi olmamıştı.çok çok kolay geçiyor.tavsiye ederim orasını
Rica ederim canım :) inşallah kolayca atlatırsın.hiç dert bile etme.cok sağol. icim rahatladı sayende.
Gaziosmanpaşa da bilçek var. Benimki de acısız ve ağrısızdi. B3nim tüplerim sorunlu çıkmıştı ama ne ağrı ne sizi çektim. Makinenin önemli olduğunu özellikle yeni cihazların olduğu merkezleri tercih edin. Tup bebek sürecinde iseniz zaten anestezi yumurta toplanırken alıyorsunuz. Oyu bir merkez tercih ettikten sonra boşuna anestezili yaptırmayın.arkadaslar anesteziyle ceken devlet ya da ozel biliyor musunuz. sevkle vs ile vakit kaybetmek istemiyorum direk gitmek istiyorum.
Gaziosmanpaşa da bilçek var. Benimki de acısız ve ağrısızdi. B3nim tüplerim sorunlu çıkmıştı ama ne ağrı ne sizi çektim. Makinenin önemli olduğunu özellikle yeni cihazların olduğu merkezleri tercih edin. Tup bebek sürecinde iseniz zaten anestezi yumurta toplanırken alıyorsunuz. Oyu bir merkez tercih ettikten sonra boşuna anestezili yaptırmayın.
tupunu acabildiler miCanım normalde 1-4 dk falan sürüyor normal muayene gibi. Ama mesela benimki 50 dk sürdü sol tüp tikaliydi açmaya çalıştılar.
Eğer tüplerinde sorun yoksa boşa anestezi almış olursun. Ama mesela ben sorun çıkacağını bilseydim anestezi alırdım çünkü çok zorlandim.
Yalnız cektirdigm merkezden çok memnun kaldım şişli echomar
Açamadilar çünkü belirli bir kısmı değil komple tıkanmış ama gerçekten çok çaba sarfettiler bütün doktorlar başıma toplandı. Sonradan kendi doktorum filme bakıp gerçekten uğraşmışlar açmak için dedi.tupunu acabildiler mi
zorlandim derken agrin mi oldu. ay cok korkuyorum...
benim cok akinti problemim var, bi keresinde aile dostu eczaci "tupleri tikanir dikkat etsin" demisti babama ilaclarimi alirken...Açamadilar çünkü belirli bir kısmı değil komple tıkanmış ama gerçekten çok çaba sarfettiler bütün doktorlar başıma toplandı. Sonradan kendi doktorum filme bakıp gerçekten uğraşmışlar açmak için dedi.
Yani epey yoruldum ama korkma canım herkese aynı şey olacak değil senin tüplerin açıktır Allah'ın izniyle. Anestezi alma vücuda bir sürü zararı var.
Echomar gerçekten İstanbul'un en iyisi tavsiye ederim. Çok guleryuzlu ler , ayrıca işlem boyunca ne yaptıklarını anlatıyorlar , hijyenik bir ortam.
cok canim yanarsa inletirim orayi istemdisi zaten benim panik. bi morfin bisey yaparlar herhalde dimiAçamadilar çünkü belirli bir kısmı değil komple tıkanmış ama gerçekten çok çaba sarfettiler bütün doktorlar başıma toplandı. Sonradan kendi doktorum filme bakıp gerçekten uğraşmışlar açmak için dedi.
Yani epey yoruldum ama korkma canım herkese aynı şey olacak değil senin tüplerin açıktır Allah'ın izniyle. Anestezi alma vücuda bir sürü zararı var.
Echomar gerçekten İstanbul'un en iyisi tavsiye ederim. Çok guleryuzlu ler , ayrıca işlem boyunca ne yaptıklarını anlatıyorlar , hijyenik bir ortam.
Yok en başta anestezi yaptirmazsan sonra yapılmıyor morfin falancok canim yanarsa inletirim orayi istemdisi zaten benim panik. bi morfin bisey yaparlar herhalde dimi
eyvaaaaahYok en başta anestezi yaptirmazsan sonra yapılmıyor morfin falan
nerde cektirdinBen de bugün anestezili çektirdim ve iyi ki öyle yapmışım çünkü uyandığımda kasığımda fena sancı ve kanamam vardı. Öyle olmasa kim bilir işlem sırasında nasıl acı çekerdim. Kullanılan cihaz eski belki ondandır ya da bünye meselesidir. Şükür sonuç temiz çıktı ve uyumam ile odaya alınıp uyanmam yarım saat sürmüş :)
nerde cektirdin