Merhabalar.
Onumuzdeki adet baslangicinda ERA testi icin rahimden ornek aldiracagim.
Bu islem genelde anestezili olarak yapiliyor ama secenege bagli olarak lokal anestezi ile de yapilabiliyormus.
Genel olarak anestezi almayi sevmeyen birisiyim ve aci esigim de yuksek.
Era testi yaptirip ta bu islemi sadece lokal anestezi ile gerceklestiren var mi ve deneyimlerini paylasabilir mi?
Cunku cok sikintili bir islemse tabi ki anestezi alacagim, baska yolu yok.
Umarim bu konuda deneyim sahibi birileri vardir.
Evet bazi dr larin gereksiz gordugunu biliyorum. Benim dr um ozellikle istedi.BENİM DR. SORDUĞUMDA GEREKSİZ BİR TEST OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ
inşallah işe yarar hayırlısıyla tutunur bebeğinEvet bazi dr larin gereksiz gordugunu biliyorum. Benim dr um ozellikle istedi.
Diger dr lar embriyolari genetik teste gondermenin de benim icin gereksiz oldugunu soylemislerdi fakat 5 embriyomdan sadece biri saglikli dondu.
Yani dr larin yaklasimlari degisiyor.
Zaten sorum bu islemi anestezi almadan yapan varsa deneyimlerini paylasabilir mi seklindeydi.
Yine de tesekkurler.
Ben bugun yaptirdim. Cok korkuyordum. Genel lokal anestesi almadim. Doktorum cok gereksiz oldugunu soyledi . Damaryolu acilirken bile daha cok canim yaniyor. Hic anlamadim zaten on saniyelik birsey. Islem bitti dedi doktor sadirdim. Kalktiktan sonra Sadece hafif bir kramp adet agrisi gibi. Oda bes dakka surdu. .cok aciyor cok zor yazanlar yuzunden nasil strese girmistim. Hic korkmayin dedigim gibi igne yaptirmak bile daha aciliMerhabalar.
Onumuzdeki adet baslangicinda ERA testi icin rahimden ornek aldiracagim.
Bu islem genelde anestezili olarak yapiliyor ama secenege bagli olarak lokal anestezi ile de yapilabiliyormus.
Genel olarak anestezi almayi sevmeyen birisiyim ve aci esigim de yuksek.
Era testi yaptirip ta bu islemi sadece lokal anestezi ile gerceklestiren var mi ve deneyimlerini paylasabilir mi?
Cunku cok sikintili bir islemse tabi ki anestezi alacagim, baska yolu yok.
Umarim bu konuda deneyim sahibi birileri vardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?