- 28 Ekim 2023
- 172
- 45
- 18
- 31
- Konu Sahibi Eda karakus
-
Ben anestezisiz çektirdim ve çok ağrım oldu herkesin ağrı eşiğine göre değişiyor ama ben çok kötü oldum eğer dayanamam canım tatlı diyorsanız anestezili çektirin derim:)Bu ay rahim filmi çektirmek şartanzetezili istiyorum çünkü muayenede Bike canım çok yanıyor rahat duramıyorum. Doktorum kadikoy sonomed önerdi aradım aneztezili de var dendi ama yarım ağız aneztesi almadan yaptirin Dedi fiyati 5500 . Burada aneztezili çektiren var mı şimdi randevu alırım giderim aneztezi yom derler korkuyorum yada istanbul Anadolu yakasında aneztezili çektiren varmış ve fiyatını rica etsem
Bu fiyat baba uygun geliyor zaten :) yeterki aneztezili yapsinYer bilgim yok ama gecen yıl ağustos ayında bi arkadasim kayseride bu fiyata çekim yaptirmisti. Yani suanki ücretleri pek bilmiyorum fakat bana uygun gibi geldi ne yalan soliyim. Muayenede canin yanıyorsa mutlaka anestezili düşün. Yada çekim oncesi bazı kişiler agri kesici alıyormuş en iyi ihtimal öyle yapabilirsiniz.
Muayenede yıkıyorum ortalığı desem spekulum sorun bendeYer bilgim yok ama gecen yıl ağustos ayında bi arkadasim kayseride bu fiyata çekim yaptirmisti. Yani suanki ücretleri pek bilmiyorum fakat bana uygun gibi geldi ne yalan soliyim. Muayenede canin yanıyorsa mutlaka anestezili düşün. Yada çekim oncesi bazı kişiler agri kesici alıyormuş en iyi ihtimal öyle yapabilirsiniz.
Muayenede yıkıyorum ortalığıBen anestezisiz çektirdim ve çok ağrım oldu herkesin ağrı eşiğine göre değişiyor ama ben çok kötü oldum eğer dayanamam canım tatlı diyorsanız anestezili çektirin derim:)
(Tuplerim de açıktı normalde şöyle bir duyum var tüpler kapalı olunca ağrı olunuyor deniliyor öyle değil bence çünkü benim sonuçlarim gayet iyiydi ve ağrı oldu)
Tuplerimde kapalı olabilir gibi geliyor banaMuayenede yıkıyorum ortalığı
Canım bende orda anestesisiz çektirdim korka korka girdim çok rahat bir şekilde çıktım bende burada okuduklarımla korkarak gitmistim ama inan hicbirsey hissetmedim sıfır acı benim de canım tatlıdır normal muayenede bende kasarjm kendimi canım yanar . makineleri c kollu doktor zaten pata küte dalmiyor size şöyle yapıyorum böyle yapıyorum diye yonlendiryo eli de çok hafif nacizane tavsiyem yine de siz bilirsinizBu ay rahim filmi çektirmek şartanzetezili istiyorum çünkü muayenede Bike canım çok yanıyor rahat duramıyorum. Doktorum kadikoy sonomed önerdi aradım aneztezili de var dendi ama yarım ağız aneztesi almadan yaptirin Dedi fiyati 5500 . Burada aneztezili çektiren var mı şimdi randevu alırım giderim aneztezi yom derler korkuyorum yada istanbul Anadolu yakasında aneztezili çektiren varmış ve fiyatını rica etsem
Vajinismus geçmişi var mı? Aslinda bu kadar duyarlı olmaman gerekiyor ama.Muayenede yıkıyorum ortalığı desem spekulum sorun bende
Evet maalesef var ağrılarım oluyor ondan şüpheleniyorumVajinismus geçmişi var mı? Aslinda bu kadar duyarlı olmaman gerekiyor ama.
Tüplerin açık yada kapalı olması belli etmez kendini bu arada. Tek belirti gebe kalamamaktir ama oda tek başına bi kriter değildir. Benim tüpler acıktı ama tedavisiz gebe kalamadim
Ben muayenede kapatıyorum resmen kendimiCanım bende orda anestesisiz çektirdim korka korka girdim çok rahat bir şekilde çıktım bende burada okuduklarımla korkarak gitmistim ama inan hicbirsey hissetmedim sıfır acı benim de canım tatlıdır normal muayenede bende kasarjm kendimi canım yanar . makineleri c kollu doktor zaten pata küte dalmiyor size şöyle yapıyorum böyle yapıyorum diye yonlendiryo eli de çok hafif nacizane tavsiyem yine de siz bilirsiniz
Kac ay sonra gene kaldınız benim 6. Ay ve ikimci çocuk için uğraşıyorum nasıl bir tedaviyle kaldınız birdeVajinismus geçmişi var mı? Aslinda bu kadar duyarlı olmaman gerekiyor ama.
Tüplerin açık yada kapalı olması belli etmez kendini bu arada. Tek belirti gebe kalamamaktir ama oda tek başına bi kriter değildir. Benim tüpler acıktı ama tedavisiz gebe kalamadim
5. Yıl tüp bebek ileKac ay sonra gene kaldınız benim 6. Ay ve ikimci çocuk için uğraşıyorum nasıl bir tedaviyle kaldınız birde
Çok şükür Allah kimsenin kucagini bis bırakmasın benimde evladım olmasa bende gözüm kapalı tüp bebek yaptırırdım ama bir çocuğum var maddi manevi bizi zora soracaktır şuan o yüzden medikal tedaviyle bir süre deneyelim olmazsa kısmet böyle dicez zaten çöm zamanım da yok benim rezervi tükeniyor5. Yıl tüp bebek ile
Evet biraz deneyin olursa da olmazsa da nasip işi. Hic gerek yok onca masrafa strese girmeyeÇok şükür Allah kimsenin kucagini bis bırakmasın benimde evladım olmasa bende gözüm kapalı tüp bebek yaptırırdım ama bir çocuğum var maddi manevi bizi zora soracaktır şuan o yüzden medikal tedaviyle bir süre deneyelim olmazsa kısmet böyle dicez zaten çöm zamanım da yok benim rezervi tükeniyor
Kesinlikle bir tane neşemiz var evde çok çöm şükür şu süreç bile beni strese soktu acaba oğluma yansıtıyor muyum diye düşünüyorumEvet biraz deneyin olursa da olmazsa da nasip işi. Hic gerek yok onca masrafa strese girmeye
O olmasa başka türlü stresimiz oluyo zaten. İçinizi ferah tutun yanınızda bir emanetiniz var. Rabbım onu size bağışlasın hayirli Salih evlat olsun. Stres olmak da bebek sahibi olmayı etkiliyor ben ve benim gibi bi çok kişi bunu bilir. Düşünmemeye çalışın gerekli işlemleri yaptırın olur olmaz iki türlü de takdiri ilahi.Kesinlikle bir tane neşemiz var evde çok çöm şükür şu süreç bile beni strese soktu acaba oğluma yansıtıyor muyum diye düşünüyorum
Benimde geçmişim var etkileri dahala devam ediyor dahala muayenede zorlanıyorum riske atmak istemiyorum ama yapan yer bulamıyorum zamanımda kalmadi2016 da anestezili cektirmistim. Vajinismus geçmişim vardı o yüzden riske giremedim
Çok teşekkür ederim yorumunuz için:) desteğiniz icinO olmasa başka türlü stresimiz oluyo zaten. İçinizi ferah tutun yanınızda bir emanetiniz var. Rabbım onu size bağışlasın hayirli Salih evlat olsun. Stres olmak da bebek sahibi olmayı etkiliyor ben ve benim gibi bi çok kişi bunu bilir. Düşünmemeye çalışın gerekli işlemleri yaptırın olur olmaz iki türlü de takdiri ilahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?