angelsound doppler makinesii kullananlar

ecem899

askim ve oglum (L)
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2010
1.397
44
118
Hollanda
slmm arkadaslar ya su angelsound doppler makinesini aldim bugunn kulaklikli karnina krem surup bebegin kalbini duyabiliyosun bulamadim bi turlu yaa kafayi yicemmm 16 haftaligim simdiden duyulmasi lazimdi ama bugun dokturum dediki alma sen cok dert ediyosun belki bebek donmustur sirtini pek guven olmaz o makinelere dedi ve dogru hakli cikti cunku kafayi yicem.allahtan tanki carsamba gidip dinleye biliyosun orda goturecem bana gostersin yerini ama bu gece nasil uyuyacam.bunu kullanan varmi varsa nasill nerden aramaliyim

canim ben almistim ilk hamisligim de senin gibi cok merakliydim dr un muayenehanesinde ses cihazi da yoktu duymak istedim aldim ama baya ugrasman gerekebilir dr un dedigi gibi sirti donuk olabilir yada surekli yer degistiriyor olabilir yerleri genis o haftalarda tabi rahat rahat donebilirler merak etme ara bence alt karin kismindaydi benim daha onceleri...
simdi ikinci hamisligim bir kere dinlemeye calistim bulamadim hem oyle bir vakitte yok maalesef 14 aylik oglum var onunla ilgilenmem gerekiyor acikcasi su an da 28 hafta oldu zaten hareketlerine bakiyorum merak edersem...
cok takma bence dr unu dinle yakinda hareketlerini hissedersin merak etmezsin bebegim iyi dersin:16:

canim ben almistim ilk hamisligim de senin gibi cok merakliydim dr un muayenehanesinde ses cihazi da yoktu duymak istedim aldim ama baya ugrasman gerekebilir dr un dedigi gibi sirti donuk olabilir yada surekli yer degistiriyor olabilir yerleri genis o haftalarda tabi rahat rahat donebilirler merak etme ara bence alt karin kismindaydi benim daha onceleri...
simdi ikinci hamisligim bir kere dinlemeye calistim bulamadim hem oyle bir vakitte yok maalesef 14 aylik oglum var onunla ilgilenmem gerekiyor acikcasi su an da 28 hafta oldu zaten hareketlerine bakiyorum merak edersem...
cok takma bence dr unu dinle yakinda hareketlerini hissedersin merak etmezsin bebegim iyi dersin:16:

gercekten sinir bozucu canim ya iki saatt ariyorum bi umutla yine yok aslinda paketin ustunde yaziyor 20 haftadan sonra icin ama internette dolu okuyorum 9 hafta dinleyenler falan bende niye yok ya acaba bisemi olduu

Ben hiçkullanmadım ama şöyle bişey söyleyeyim 24.haftada kanama nedeniyle hastaneye yattım.Nst ye bağlıyolar sancı için bi de aynı cihazla bebek kalp atışlarına bakıyolar.Daha çok küçük diye ona bağlayıp bakmadılar bile duyulamayacağı için.Yani düşünün onların cihazı ne kadar kuvvetli.Sonra 28.haftada tekrar hastaneye yattım bu sefer o aletle duyuldu kalp atışları.Onu da bazen çok aradılar hemşireler.Sırtı dönük ve çok hareketli olduğu zaman bulmak zor oluyo.Yani bence o angelsound falan hikaye.Belki 30.haftadan sonra falan işe yarar hareket alanı daraldığı için.

Ben hiçkullanmadım ama şöyle bişey söyleyeyim 24.haftada kanama nedeniyle hastaneye yattım.Nst ye bağlıyolar sancı için bi de aynı cihazla bebek kalp atışlarına bakıyolar.Daha çok küçük diye ona bağlayıp bakmadılar bile duyulamayacağı için.Yani düşünün onların cihazı ne kadar kuvvetli.Sonra 28.haftada tekrar hastaneye yattım bu sefer o aletle duyuldu kalp atışları.Onu da bazen çok aradılar hemşireler.Sırtı dönük ve çok hareketli olduğu zaman bulmak zor oluyo.Yani bence o angelsound falan hikaye.Belki 30.haftadan sonra falan işe yarar hareket alanı daraldığı için.

ya nebilim internette hamilelik sitesinde uyeyim orda kimsii 9 hafta 14 hafta duymus bende heves ettim bende duymak isterim diye yatmadan babasiyla ama malesef bir gram ses yok benim sansimami ne zaten carsamba gitcem duyacagim insallah.ama yinede insan korkuyor

Canim bende onu kullandim. Sende herhalde hollandada yasiyorsun. Ben kijkshoptan aldim 11inci haftadan beri dinliyorum ve cogu kez duydum. Jelini bol kullanman gerekiyor ve gobek deliginin biraz asagsini orayi hafif bastirinca net bir sekilde duyarsin. bende duyamadigim zaman 15 dk sonra tekrar denerdim.

ya nebilim internette hamilelik sitesinde uyeyim orda kimsii 9 hafta 14 hafta duymus bende heves ettim bende duymak isterim diye yatmadan babasiyla ama malesef bir gram ses yok benim sansimami ne zaten carsamba gitcem duyacagim insallah.ama yinede insan korkuyor

Bu tür aletler bi de böyle gereksiz endişe yaratabilir.Duyamayınca iyice tedirgin olursun.Hareketlerini tam hissetmeye başlayınca zaten gerek kalmayacak o alete.Azıcık sabır :))

Canim bende onu kullandim. Sende herhalde hollandada yasiyorsun. Ben kijkshoptan aldim 11inci haftadan beri dinliyorum ve cogu kez duydum. Jelini bol kullanman gerekiyor ve gobek deliginin biraz asagsini orayi hafif bastirinca net bir sekilde duyarsin. bende duyamadigim zaman 15 dk sonra tekrar denerdim.

ja bende kijkshoptan aldim :) hahah ama bana gel vermediler yokmus bodymelk kullan dedi sacma ama neyse.heryeri yarim saat dinledin yokk walla

ben 12.haftadan sonra kimildayana kadar hep kullandim. bazen bulmak cok zor bulamadigin zaman ugrasma kapa bir saat sonra tekrar dene. arada bulamadin zamanlar olucaktir. yakinda bebeisini hissedince aklina gelmiyor bu makine dayan sabir az kalmis:)

ben 12.haftadan sonra kimildayana kadar hep kullandim. bazen bulmak cok zor bulamadigin zaman ugrasma kapa bir saat sonra tekrar dene. arada bulamadin zamanlar olucaktir. yakinda bebeisini hissedince aklina gelmiyor bu makine dayan sabir az kalmis:)

off ozlem 4 haftaa nasil gececek o buyumus halini gorecemmi gobegim asiri buyumedi sanki bebekte buyumemis gibi geliyor

gittim canim bu konumu goremeyince unuttum kusura bakma:D
duydum hatta tuhaf tuhaf seslerde duydum dokturum dediki hareket ediyorr bu o sesler cok komikti

ayyy sevindim canim bak ara sira duyamazsan da panik yapma gerci bidik buyudukce daha net duyulur kalp atislari annesi de oyle merak etmez.....

ben 10. haftadan 18. haftaya kadar kullandım.
sonra cok net tekmeler hissedince bir daha hiç gerek kalmadı ;)

şu an elimde sapasağlam duruyor.
isteyene uygun fiyata verebirim,
ilgilenenler mesajdan ulaşabilir

ben 10. haftadan 18. haftaya kadar kullandım.
sonra cok net tekmeler hissedince bir daha hiç gerek kalmadı :KK66:

şu an elimde sapasağlam duruyor.
isteyene uygun fiyata verebirim,
ilgilenenler mesajdan ulaşabilir
Ne kadar satmayı düşünüyorsunuz

Back
X