delı mı ne bu ınsanlar ya ne
keşke ızlemeseydım uyuyamam şımdı sınırlerım tepeme çıktı
çok ilginç gerçekten bunu nasıl yapabilir bir anne biz saçlarının teline kıyamıyoruz yaaa çok üzüldüm kesinlikle normal değiller((
İlginç bir paylaşım.
Aklıma şu geldi;hani eskilerde bir adet vardır ya yeni doğum yapmış bir anneyi 40 gün yalnız bırakmazlarmış.
Bende bir dr arkadaşımdan duymuştum, psikolojik olarak nadirde olsa -belki de yaratılışta- annenin doğum ve çektiği süreç yüzünden bebeği öldürme eğilimi olabiliyormuş.
Tabi ki bunu oturup ciddi ciddi düşünmüyor,ama bir anlık nefs ile ya da istem dışı çocuğuna kötü davranabiliyormuş.
Bugün bir haber okudum. Bu konuyla alakasi oldugunu düsünüyorum...
Erbaa ilçesine bağlı Çalkara köyünde yaşanan olay iddiaya göre, 4 ve 7 yaşlarında 2'si kız 5 çocuk annesi E.Ç., 3 erkek bebeğini öldürdüğü iddiası ile yakınlarının jandarmaya durumu bildirmesi sonucu cinayet şüphesiyle gözaltına alındı.
2006 yılında 30 günlük bebeği Hasan Ç., 2010 yılında 20 günlük bebeği Muazzam Ç. 2012 yılında ise 45 günlük bebeği Ersin Ç.'yi öldürdüğü iddiası nedeniyle bebeklerin mezarları açılarak cenazeleri İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Çocuklarını boğarak öldürdüğünü itiraf ettiği ileri sürülen anne E.Ç ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
allah belalarını versin ne denir ..bir sürü şey yazdım geri sildim çok sinirlendim
Dogacim bu kisilerin psikolojik rahatsizligi var.. Bu kisi sikayet edilmis malesef bir cogu tespit edilmiyor..
Bende 4 aylik oglumu ani bebek olumu sendromundan kaybettim... gunlerce aylarca icim icimi kemirdi kendimi yedim bitirdim acaba uyurken bilmeden zararmi verdim bebegime diye rabbime sukurler olsun sebebi ben olmadm yavrumun adli tip raporu temiz geldi dogal olum oldugu anlasildi bebgi kucukken olen annelere supheyle bakmaya basladim yazmissiniz bnde bebegini kaybeden bi anne olarak bu cumlenize cok uzuldum ben oglumun sacinn bir teli icin btn dunyayi yakardim ama takdiriilahi yavrum melek oldu... demem oki oylee piskopat insanlarla bir tutulamaz evladini kaybedn bi anne...Evlat acisi en buyuk acidir yasamayan anlamaz allah kimseye yasatmasin evlat acisi dayanmasi cok zor bi durum aylardir neler yasadigimi bi ben bi allah bilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?