Ani hareket

Sinddy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2015
300
76
98
Fitil koyarken tabiki kapıyı tıklamadan dalıyordu.Aniden hem korkma hem aniden hareket ettim çok korkuyorum yatarak geçiriyorum.Sizce bişey olur mu

Konuyu çok kesik kesik anlatmışsınız ama fitilde birşey olmaz ani hareketle

Kusur görmemek değil bu.Sadece anlamak zorunda değiliz kısmı saçma geldi tabiki değil kimse.Anlamadım yazana açıklarım zaten. Sizin de ifadeniz yalnıştı sadece .

kendinde kusur görmeyen konu sahibine denk geldik
neyseki sende benım gibi düşünmüşsün zuzucum

Kusur görmemek değil bu.Sadece anlamak zorunda değiliz kısmı saçma geldi tabiki değil kimse.Anlamadım yazana açıklarım zaten. Sizin de ifadeniz yalnıştı sadece .
Şimdi kapıyı tıklamadan birinin girdiğini söylemişsiniz bunu hiç belirtmeden “fitil koyarken ani bir hareketle ittim sonucunda birşey olur mu?” diyebilirdiniz.

Ama sebebi sonuca bağlamadığınız için okuduktan sonra bir durup “ne yazmaya çalıştı yahu” diye düşünüyoruz bu yüzden de konunuza az yorum gelir açıkça ifade ederseniz herkes yardımcı olmak adına yazar daha çok kitleye ulaşırsınız sizin için iyi olur diğer konularda dikkat edersiniz.

Tesekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…