Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fitil koyuyordum kaynana içeri girdi ben de tedirginlikle ani hareket yaptımKonuyu çok kesik kesik anlatmışsınız ama fitilde birşey olmaz ani hareketle
Görmesin oramı buramı diyeFitil koyuyordum kaynana içeri girdi ben de tedirginlikle ani hareket yaptım
Aslında anlaşılmamasına şaşırdım .Ama haklısınızdır.tesekkür ederimanlamam çok zor oldu
herkes sizin kafanızdan geçenleri anlayamaz ,
leb demeden leblebiyi anlamak zorunda değiliz
inş birşey olmaz
TesekkürlerKonuyu çok kesik kesik anlatmışsınız ama fitilde birşey olmaz ani hareketle
anlamam çok zor oldu
inş birşey olmaz
Tabiki zorunda değilsiniz.Anlamamakta özgürüzanlamam çok zor oldu
inş birşey olmaz
Aslında anlaşılmamasına şaşırdım .Ama haklısınızdır.tesekkür ederim
Konuyu çok kesik kesik anlatmışsınız ama fitilde birşey olmaz ani hareketle
kendinde kusur görmeyen konu sahibine denk geldik
neyseki sende benım gibi düşünmüşsün zuzucum
Onun dışında sorun yok konuyu kapatırsak sevinirim.Tesekkür ederim.Kimseyle tartışmak istemem.Gerilmek istemem.kendinde kusur görmeyen konu sahibine denk geldik
Yüzeysel anlattım içeri birinin girmesi ve korktum diye anlatmamdan anlaşılır diye düşünmüştüm.Normalde gayet daha da açık yazarım bu sefer böyle oldu.Anlayan yazar diye düşünmüştüm sanırımkonunuzda kaynana lafı geçmemiş bile ,
neyse inş birşey olmaz
kendinde kusur görmeyen konu sahibine denk geldik
Şimdi kapıyı tıklamadan birinin girdiğini söylemişsiniz bunu hiç belirtmeden “fitil koyarken ani bir hareketle ittim sonucunda birşey olur mu?” diyebilirdiniz.Kusur görmemek değil bu.Sadece anlamak zorunda değiliz kısmı saçma geldi tabiki değil kimse.Anlamadım yazana açıklarım zaten. Sizin de ifadeniz yalnıştı sadece .
Şimdi kapıyı tıklamadan birinin girdiğini söylemişsiniz bunu hiç belirtmeden “fitil koyarken ani bir hareketle ittim sonucunda birşey olur mu?” diyebilirdiniz.
Ama sebebi sonuca bağlamadığınız için okuduktan sonra bir durup “ne yazmaya çalıştı yahu” diye düşünüyoruz bu yüzden de konunuza az yorum gelir açıkça ifade ederseniz herkes yardımcı olmak adına yazar daha çok kitleye ulaşırsınız sizin için iyi olur diğer konularda dikkat edersiniz.![]()
Tesekkür ederim.Şimdi kapıyı tıklamadan birinin girdiğini söylemişsiniz bunu hiç belirtmeden “fitil koyarken ani bir hareketle ittim sonucunda birşey olur mu?” diyebilirdiniz.
Ama sebebi sonuca bağlamadığınız için okuduktan sonra bir durup “ne yazmaya çalıştı yahu” diye düşünüyoruz bu yüzden de konunuza az yorum gelir açıkça ifade ederseniz herkes yardımcı olmak adına yazar daha çok kitleye ulaşırsınız sizin için iyi olur diğer konularda dikkat edersiniz.![]()