Ani öfke nöbetleri

FundaBerk

Gülüşünü avucuma alıp öpesim var
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
59
145
93
34
Merhaba benim sorunum öfke ve sinir herseye çok çabuk ofkelenebiliyorum nedenini bilmiyorum şöyle anlatayım eşim ve benim ikinci evliligimiz iki sene beraberliğin sonunda evlendik eşimle evlenmeden önce eşimin bikaç sevgili durumları oldu ama o zamanin psikolojisiyle midir nedir affettim bosverdim ve evlendik şimdi eşim ev işlerinde bana bişey olduğunda falan hep yardım eder seviyorum seni kaybedemem der fakat asıl sorun evlendigimizde aşırı arabesk müzik dinler ve içerdi kavga ettik kustuk 6 7 aydır iyiyiz ama her içtiğinde yada içmek istediğinde beni sevmediğini aklı hala geçmişinde olduğunu düşünüyor mutsuz oluyorum ve uzaklasiyorum sen hala geçmişinde kurtulamadın sevsen yapamazsın diyorum kızıyor aşığım sana seviyorum diyor inanmıyorum ve hep kuser kızarım ve bu durumu uzatirim artık her şeye kızmaya kendimi doldurmaya başladım bunaldim acaba ben mi fazla takintiliyim hiç bi plan yapıp onunla konusmam söyle yapalım böyle yapalım demem sorununu anlatmam hayatı kendi kendime yaşıyorum yanlış mı yapıyorum

Bu sadece sizin takıntılarınız
Geçmiş geçmişte kalmış
Eşinizle plan yaparsanız ona daha çok güvenir ve mutlu olursunuz
Ve böylelikle de aile olduğunuzu anlarsınız...

Hem ondan sıze duyarlı olmasını ıstıyorsunuz hemde sız kafanıza gore yasıyorsunuz sızce dogru mu

Evet adamı kendi elinle dışarı gönderiyosun. Önce bi kendine çeki düzen vermelisin . Güzel güzel olanlar yap adama tatlı dilli davran . Bu düşüncelerin vesveseden ibaret. Gerekirse belediyelerin kadın sağlığı merkezleri var ücretsiz pskolojik destek alabilirsin

Affetmişsiniz geçmiş bitmiş artık hayatı ikinize de zindan etmenin ne anlamı var ya affetmeyeceksiniz ya da unutacaksınız. Şuan yaptığı bişey de yokmuş adamın ama böyle devam ederseniz yapar fazla naz aşık usandırır.

adam arabesk dınleyıp alkol alıyor dıye eskıyı unutamadıgını mı düşünuyorsunuz
çok acayip.

eşiniz içtiğinde geçmişimden kurtulamadım gibi laflar mı söylüyor yoksa ben yanlış mı anladım?

Öfke nöbetleriniz için psikiyatriste gitmenizi tavsiye ederim.

Yapma böyle ne alakası var eskiye unutamamakla çoğu insan bazen dertli şarkılar dinler. Ha böyle bağıran çağıran bir karısı varsa insanın bir süre sonra hayatından bikabilir. Kendine çeki düzen vermelisin, neşeli, güler yüzlü olmalısın, kendin basa cikamiyorsan tedaviye gidebilirsin.

Sanırım haklısınız ben biraz abartılı olabilirim esimvgecmisiyle ilgili asla konuşmaz ama ben öyle anlıyor olabilirim fakat hiçbir şekilde sosyal yaşantımızda olmaması da bunu tetikliyor olabilir sanırım bi psikoterapi almalıyım eşimle plan yapsam ne olacak adam uymuyor dışarı çıkalım diyorum Bulvarı yürüyoruz ne yemek ne içecek hiç bişey yapmıyoruz sosyal hayat sıfır biraz da paylaşımcı olmam gerekiyor sanırım

Ben bi örnek verip çekilmek istiyorum. Aktif alkol kullanan biriyim severim. çok kavga ettik bu konulardan. Şu alkole karışılmasını bir türlü sevemedim, sevmiyorum. Adam dışarda orda burda içip sorumluluklarını unutmuyorsa sana saygısızlık edip içince sapıtmıyorsa böyle yapma. Çok rahatsız oluyorum değiştirilmeye çalışılmaktan ben de inan.

İnancına ya da prensiplerine veya sağlığına uyumsuzluğu yoksa otur yanına eşlik et çıkın dışarıda program yapın edin. Böyle tanımışsın sonuçta sonradan değişse haklısın diyeceğim. Alkol içince de cıstak cıstak şarkı dinlenmez, Türk erkeği işte ya arabesk ya türk sanat dinler içerken bu kadar takılma eskiyi unutamadığından falan değil. Ben de aynı senin gibi sinirli kişiliğe sahibim o yüzden anlıyorum seni ama yapma yanlış düşüncelerdesin.

Esinizle paylasimlarinizi mutlu oldugunuz dakikalari cogaltin. birbirini seven deli gibi asik olarak evlenen insanlar bile birbirlerinden soguyabilir uzaklasabilirken birde sizin esinizin uzerine boyle gereksiz kendinizi de huzursuz edici seylerle yipratip araya mesafeler koymayin.her evliligin ozenli sicak tutulmasi bakima alinmasi gerekir.bir de bunlari yapin ama icten gelerek...

Esin senle çıkmıyorsa kız arkadaş yap kendine ya da çocuğunu al gez. O da yoksa tek başına market gez , kursa yazıl. Bunalmissin bence. Annem der ki; " gezen kadın hafifler, kocaya da iyi davranır, evliliği de mutlu olur" Sürekli evde durma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…