- 12 Aralık 2016
- 59
- 145
- 93
- 34
Merhaba benim sorunum öfke ve sinir herseye çok çabuk ofkelenebiliyorum nedenini bilmiyorum şöyle anlatayım eşim ve benim ikinci evliligimiz iki sene beraberliğin sonunda evlendik eşimle evlenmeden önce eşimin bikaç sevgili durumları oldu ama o zamanin psikolojisiyle midir nedir affettim bosverdim ve evlendik şimdi eşim ev işlerinde bana bişey olduğunda falan hep yardım eder seviyorum seni kaybedemem der fakat asıl sorun evlendigimizde aşırı arabesk müzik dinler ve içerdi kavga ettik kustuk 6 7 aydır iyiyiz ama her içtiğinde yada içmek istediğinde beni sevmediğini aklı hala geçmişinde olduğunu düşünüyor mutsuz oluyorum ve uzaklasiyorum sen hala geçmişinde kurtulamadın sevsen yapamazsın diyorum kızıyor aşığım sana seviyorum diyor inanmıyorum ve hep kuser kızarım ve bu durumu uzatirim artık her şeye kızmaya kendimi doldurmaya başladım bunaldim acaba ben mi fazla takintiliyim hiç bi plan yapıp onunla konusmam söyle yapalım böyle yapalım demem sorununu anlatmam hayatı kendi kendime yaşıyorum yanlış mı yapıyorum