Ani öfke patlamaları

parislondonn

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
452
394
18
34
Arkadaşlar az önce büyük bir sinir krizi geçirdim . coook buyuk bir olay sayılmaz ama stresli zamanlar geciriuorum. Benim için önemli bi insanla çok büyük bir kavga ettik. Sebebini sormayın ama ben yumuşak davrandikca üstüme üstume gelip hakaretler etti. Çok agladim. Zaten mutsuzum çok uzun süredir. Emin olun intihar etmek istedim. Çok ciddi olarak . dini inancı olan biri oldugumdan dolayı yapmadım sadece. Çok agladim . bir saat sonra da kendime geldim bi sigara içip sakiblestim. Basım inanılmaz agriyor. Boyle olaylar tekrarlanirsa kendime zarar vermekten korkuyorum. Bi gün bunun basima gelmemesi de kaçınılmaz olacak.
Çaresiz kaldığım durumlarda haksızlığa ugradigim anlarda hep boyle olur kopek gibi ağlarım. Bu krizleri nasıl cozerim Benim durumunda olan varsa yorum yazsin lutfen

Ne zaman bunu yasasan kendine öfkeyle kalkan zararla oturur de. Hep tekrarla bunu. Öfkelenigimizde gözümüz bir şey görmüyor ve çok saçma şeyler yapabiliyoruz. Öfkemiz geçtikten sonra yaptıgımız seye ah vahh diyebiliyoruz sadece malesef. İş işten geçmiş oluyor. Bu gibi anlarda derin derin nefes alın, her şey iyi olucak diyin. Düşünün en zor gününüzün ardından sabah olmadı mı.. her şey geride kalır sizden önemli olan şey yok. En önemlisi sizi bu kadar geren kişileri hayatınızdan cıkarmayı deneyin

Canim olabilir böyle şeyler. Uzun süredir stres altindasin ya da cok içine attin dışa vurmaya başladı. Psikolojik bir destek al cok ise yarıyor. Kolaylıklar

Namazla ve zikirle. Sanki ben kendim yazmışım gibi okudum. Namaza başladığımdan beri %90 sakinleştim gercekten. Bu huzurla öfkeyi de yeniyorsun ama cok araştır cok oku şeytanın hilelerini daha da cok anlıyorsun herseyi.

Benim de aklıma tiroid geldi.
Yine de farkında olmanız müdahelenin en büyük adımı.
İntihar konusu bugün trend.
Çoğu kişi ölmek istiyor
O kadar basit mi Bir kavgadan intiharı düşünmek
Pes

Ben sizin durumunuzdayim bana 3 dakkadn falan fazla bagrlmsna hakaret ederek tahammul edemiyorum,sakin olmaya calisyrm ama sonra birden ani bi hareketle ya bisiler kiriyorum ya o kisiyi itiyorum ,silkeliyorum ya da cigliklar atiyorum ve bana bunlari yasatan annem maalesf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…