Ani sancı :( lütfen yardim

goldstar535

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
658
518
123
Merhaba sevgili anneler 33 haftalik hamileyim 3 gece önce şiddetli bır ağrıya doktora gittim nts de sancim cikmadi acilmam da yoktu o günden beri regli sancisi gibi bır ağrı ve belime bıçak saplanmasi gibi birsey oluyo bunlar erken doğum belirtisi olabilirmi böyle durum yaşayan anneler kaçıncı haftada doğum yaptınız teşekür ederim simdiden

ben yaşadım ve 37. Haftada doğum yaptım canım. Bol su iç, ağır is yapma, bol bol dinlen.

Bir de benim 30 haftaya kadar hiç çatlağım olmamıştı. O bahsettiğin acı bende 31. Hafta oldu ve 6 haftada karnım boydan boya catladi. Çatlağın var mi bilmiyorum ama varsa bile bol bol krem sür karnına canım. Sağlıkla kucağına al evladını zamanı gelince inşallah :)

1 haftadır aynı sancıları ve ağrıları yaşıyorum hatta dayanamayıp ağrı kesici bile kullandım ama ağrılarım geçmedi ayrıca nstde benim de sancım çıkmadı. Vücudumuz doğuma hazırlık yapıyor ondan yaşıyoruz sanırım bunları. Korkma ve bol bol dinlen.

Canım bnimde hiç çatlağım yok halada yok yağ kullanıyorum birde benim bebeğim 2 hafta önde gidiyo korkuyorum o yüzden erken dogmasindan suanda 2.1 kg coj teşekür ederim içim rahatladı inş benim bebegimde 37 . haftayı bekker

Sen kaçıncı haftada sin canım dinlenmeye çalışıyorum elimden geldiğince biraz hareketli bur insanım normalde zor geliyo yatmak

inşallah sağlıkla dünyaya gelsin de çatlak filan önemli değil zaten. Belki o acı çatlamanın belirtisi olabilir diye söylemek istedim. Bebişin kilosu da iyiymiş için rahat olsun şuan bile doğsa sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…