ani tepki vermek

Esila09

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
21.740
53.880
798
merhaba arkadaşlar...

bi derdim varki beni düşündürüp duran.. geriye dönüp baktığımda hayatımdaki dönüm noktaları hep ani tepkilerimle belirlenmiş
Öyle bi halki bu bazen cok uzun zaman sürüp son adımda patlamısım.. Olay fark etmez ama hep değer verdiğim insanları kaybetmişim..
Şimdide öyle bi haldeyimki herkes üstüme üstüme gelio..
Ani bi tepki sadece bana zarar olacak
Bide aklıma takılan ne var - bunu nası ayarlıyorsunuz burda bir sürü şey okuyorum yıllarca ayrıl barıs ilişkiler karı koca kavgaları ben mi direk kestirip atıyorum cok mu abartıyorum nası anlatsam pişman olsamda insanlar affetmemiş beni telafi edememişim.. Bunu bi türlü çözememişim ki hala aynı problemleri yasıyorum.. Acaba sonunu hep kötü düşündüğüm için mi yoksa bastan içimde biriktirdigim içinmi.. Yardım edin nolur en zoru haklıyken haksız olmakk..

Konu başlığı ve ileti uyumsuzluğu
"Susuyorsam asaletimdendir" :)

Bende bu durumdan muzdaripim..ani tepkilerim vardır bu yüzden kaybettiğim kişiler oldu..işimiz zor diyorum..bence olan olmuştur, geriye dönme. bırak orda kalsınlar.onlar olmadan da hayat devam edebiliyor.

o ileti cok uzun zaman önce kalmıs bişey komik olmus :53:

ilginç olan hepsinin bana geri dönüşüne ve benim arkadaslıgımı cok aradıklarına sahit oldum..

bazen yapmadıgım şeyleri onların bekledigine. bunun cvbı ne bilmiorum gururmu inat mı yoksa haksızlık mı direk

tepkilerim genelde durup dururken olmuo ama o an için fazla oluo ve zamansız olabilio..

su anda da boyle bi durum var ve ben ne yapacagımı bilmiorumm

resmen boguluyorum kurtar beni diyen birini suya bastırdımm

halbuki tutsam saçından canı yansanda çeksem karaya .. kolum yorulsada cıksam .. beklesem kendine gelse kendi suları kussa ..

o zmn hersey cok güzel olacak ama..

İçine çok atan, takıntılı insanlarda ani tepkiler kaçınılmaz oluyor(ben gibi mesela) ve tabiki ardından kendini yemeler, karşındakini yok yere kırdığını bilmenin dayanılmaz pişmanlığı yaşayıp, iyice sıkıntıya düşmek geliyor. Bunun kişilikten kaynaklı olduğunu düşünüyorum, çok sıkıntılı bir yapın varsa muhakkak ki sıkıntınla kendini yeme aşamasından sonra karşındakini incitme aşamasına geçiceksindir. Kabahatini bilip, üzgün olduğunu belirtmek ya da en güzeli karşındakinin bunu bilip, sana ona göre tepki vermesi iyi oluyor.

peki bunun bi yolu yokmu.. o an durumu farkedip konusmayı kesmek gibi mesela ?
en kötüsü de karsıdakinin tepkileri oluoki kendi derdini anlatırken 2 kat fazla kırılmıs oluosun...

şu an odam dar dünya dar kavruldu içim..

Back
X