Çocuk Hastalıkları Aniden çıkan ateş

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Minimidimaksi

Guru
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
359
158
103
Merhaba arkadaşlar. 13 aylık bir kızım var çok şükür. Dün akşam 8 den sonra aniden ateşi çıktı. Sadece başı ve gövdesi yanıyordu. Elleri ve ayakları normaldi. Üstünü çıkardım ılık suyla yıkadım ateşi düşmeyince ateş düşürücü verdim. Hamd olsun düştü ateşi. Şimdi de çok hafif var. Eşim işten gelince doktora gidecez ama neden öyle oldu. İnşallah hasta olmaz. Diş midir acaba. 6 dişi var. Benzer durum yaşayanlar yazarsanız sevinirim...

Çok geçmiş olsun. Allah kalıcı şifalar versin inşAllah.
Ateşle birlikte istifra ediyorsa tehlikelidir.
Havale belirtisidir..
Diş yapar elbet ama çok aşırı yükseltmez..
Mutlaka ölçün ateşini sık sık babayı beklerken..
Çok sıcak giydirmeyin..

Okudugum kadariyla bilgi verebilirim ancak. Muhtemelen diş çıkarıyorsa ateş yapabilir. En saglıklı bilgiyi doktor verir

Yok çok şükür kusmadı. Rabbim bütün bebeklere çocuklara sağlık versin. Teşekkür ederim cevabınız için.

Diş olabilir bir de vücudunu kontrol ettiniz mi? Benim yaşadığım çevrede şu dönem su çiçeği yaygında o yüzden soruyorum çok çok geçmiş olsun

geçmiş olsun diş gibi duruyor
eğer yükselmiyorsa 38,2 den yukarı çıkmıyorsa

ilk defa oluyor herhalde
benim küçük kızımın 2 ayda bir en az ateşi 40 a çıktı bu kış 14. aydan itibaren oldu
kulak boğaz enfeksiyonu tabi
21 aylık oldu şuan
Allah çaresiz hastalık vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…