aniden gelen ben bir halt oldum hissi

normalde cevap vermeyecektim de dayanamadim
o çok güvendiğin dediğiniz mevki benim yıllarca gece gündüz köpek gibi çalışip hak ettiğim bir meslek.
insanların bana verdiği bir şey değil, benim kazandığım bir şey, havadan geliyor/başkaları veriyo gibi konusmussunuz sanki
ve dünya üzerindeki kimse bu unvanı benden alamaz ben ciddi bir meslek hatası yapmadığım sürece,bu da milyonda bir bile değil.
Düşmez kalkmaz bı allah konusu değil bu.
Zaten olduğum mesleğin en alt kademesindeyim.
Muhtemelen bu nedenle ego sorunu yaşıyorsunuz. Yeterince tatmin olduğunuzda bu tarz şeylere takılmayacaksınız.
Mesleğin ilk başlarında ben de sizin gibiydim.
Zamanla geçiyor. Bir de burası Türkiye gün gelir bir khk’ya bakar malesef. Çok güvenmeyin derim o nedenle.

Muhtemelen bu nedenle ego sorunu yaşıyorsunuz. Yeterince tatmin olduğunuzda bu tarz şeylere takılmayacaksınız.
Mesleğin ilk başlarında ben de sizin gibiydim.
Zamanla geçiyor. Bir de burası Türkiye gün gelir bir khk’ya bakar malesef. Çok güvenmeyin derim o nedenle.
öyle mi inanin değil KHK beni ülkeden bile atsalar ben işsiz kalmam ,
kıtaya girişimi yasaklasalar yine işsiz kalmam.
oyle bir mesleğe sahibim , kendim çalıştım / okudum / hak ettim.

siz kimsiniz de bana ego sorunu yaşadığımi söylüyorsunuz hayırdır ?
haddinizi bilin.

öyle mi inanin değil KHK beni ülkeden bile atsalar ben işsiz kalmam ,
kıtaya girişimi yasaklasalar yine işsiz kalmam.
oyle bir mesleğe sahibim , kendim çalıştım / okudum / hak ettim.

siz kimsiniz de bana ego sorunu yaşadığımi söylüyorsunuz hayırdır ?
haddinizi bilin.
Biz mesleklerimize sahip olurken başkası okumadı? Biz de kendimiz okuyarak sahip olduk ? Doktorlar mı okuyor sadece hsgsgsgsgs
Bana arkadaşım diyorlar diye kasılıyorsanız bu bir ego sorunudur.
Mesleğiniz kutsal değil bizim mesleklerimizin kutsal olmadığı gibi. Para kazanmak için yapıyoruz. Yeryüzü tanrısı değilsiniz sıradan bir doktorsunuz.

Biz mesleklerimize sahip olurken başkası okumadı? Biz de kendimiz okuyarak sahip olduk ? Doktorlar mı okuyor sadece hsgsgsgsgs
Mesleğiniz kutsal değil bizim mesleklerimizin kutsal olmadığı gibi. Para kazanmak için yapıyoruz. Yeryüzü tanrısı değilsiniz sıradan bir doktorsunuz.
Birkaç gün önce tip bayramı vardı. Belki hemşirelerin falan bayramını kutlamistir birisi, canı sıkılmış olabilir bu duruma, bir süre üstüne gitmemek lazım.

yazık okuma bilmiyorsunuz sanırım ?
ben KHK ya bağlı değilim çalışmak için bu ülkede bu kıtaya da ihtiyacım yok kelimesini nasıl kutsallığa , yeryüzü tanriligina çektiniz ?

dünya da nerdeyse her ama her devlette doktor eksiği var ,
bu gerçeği bana laf söyleyerek değiştiremezsiniz
size daha çok okuma yapmanızı öneririm.
böylece belki 14 martinda sadece tıp bayramı/hekim bayramı olduğunu bilmeyen insanlardan olmazsiniz.

Back
X