Selam kizlar 
Sizlere daha önce anlatmistim, bir italyan genci ile tanistigimi.
Tanisma hikayesini okumak isteyenler, buraya buyursunlar ->http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/440726-italyan-prensim.html
Simdiki sorunuma geleyim, hergün neredeyse yazisiyorduk, gerek internette gerekse telefonda.
Her gün bana ilk yazan o olurdu, yani ondan hep beklerdim ilk adimi.
Pazar günü ona sabah günaydin mesaji yazdim, düsündüm ki hep ilk yazan o, bir defada benden olsun ilk mesaj dedim. Cok sevindi, bana yazman, beni düsünüyor olman demektir dedi.
Aksama kadar yazistik, en son o mesaj yazmis, tabii ben uykuya dalmisim cevap yazmadan, oda cevap gelmeyince aramis, ama duymamisim.
Sabahta cevap yazamadim, sinav telasindan, ilk derste sinav vardi.
Tabii gün ilerledikce aklima hic yazmak gelmedi.
Ondanda bisey gelmedi.
Aksam Facebookda yazdi bana, uykuya mi daldin dedi, evet dedim.
Tahmin ettim, kusura bakma aradim seni umarim rahatsiz olmamissindir dedi.
Böyle böyle konustuk, sonra hafta sonu belki tanistigimiz sehire gelicem dedi.
Ne dersin belki tekrar görüsme imkanimiz olabilir dedi.
Bende tabiki neden olmasin dedim.
Sonra beklermisin, sigara icip geliyorum dedi. Tamam dedim.
15 dakika sonra telime mesaj geldi.
Kusura bakma sigaram kalmamis, almaya ciktim, gecikebilirim, bosuna seni bekletmek istemem dedi.
2 saat sonra tekrar netteydi, bana yazan o oldu tekrar, arkadasinda oldugunu söyledi,
biraz yazistik, sonra birden yazmayi kesti, cok soguk davrandi.
Biraz bozuldum, ben cikiyorum deyip ciktim netden, ondan cevap beklemeden.
Dün sali günü ise, mesaj gelmedi hic, aksam facebooktaydi, yarim saat falan olmustu o geleli, hic birsey yazmadi, selam bile vermedi.
Normalde girdigi anda yazardi.
Sonra ben ona selam verdim, oda selam verdi, bugün naptin falan diye sordu, haftasonu ne yapiyorsun dedi, bazilarinin nerede olduguna bagli dedim (yani ona hitaben imali konustum)
tamam dedi, sen dedim, oda dedim ya hafta sonu ordayim diye, bende evet ama belli degil demistin dedim.
Oda evet pardon unutmusum dedi.
Bende sorun degil dedim.
Bu lafimdan sonra yine bisey gelmedi 20 dakika bekledim, sinir oldum bye deyip ciktim.
Bugünde ne bir mesaj nede calan bir tel var.
Üstüne varmiyorum, bende ona birsey yazmadim.
Sizce ne yapabilirim, hafta sonuna kadar bisey gelmezse, yada hatta hafta sonu bile aramazsa, cok sinir oluyorum, acaba artik ilgisi kalmadimi, ama anlattigim gibi birden oldu, arkadasindayken, arkadasi tanistigimiz gece yaninda olan türk arkadasiymis.
Isi cikmistir diyenlere, basta düsündüm mesguldür belki, fakat iki gün üst üste, ve de facebookda olmasi pek mesgul anlamina gelmez, mesgul olsa bile soguktu...

Sizlere daha önce anlatmistim, bir italyan genci ile tanistigimi.
Tanisma hikayesini okumak isteyenler, buraya buyursunlar ->http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/440726-italyan-prensim.html
Simdiki sorunuma geleyim, hergün neredeyse yazisiyorduk, gerek internette gerekse telefonda.
Her gün bana ilk yazan o olurdu, yani ondan hep beklerdim ilk adimi.
Pazar günü ona sabah günaydin mesaji yazdim, düsündüm ki hep ilk yazan o, bir defada benden olsun ilk mesaj dedim. Cok sevindi, bana yazman, beni düsünüyor olman demektir dedi.
Aksama kadar yazistik, en son o mesaj yazmis, tabii ben uykuya dalmisim cevap yazmadan, oda cevap gelmeyince aramis, ama duymamisim.
Sabahta cevap yazamadim, sinav telasindan, ilk derste sinav vardi.
Tabii gün ilerledikce aklima hic yazmak gelmedi.
Ondanda bisey gelmedi.
Aksam Facebookda yazdi bana, uykuya mi daldin dedi, evet dedim.
Tahmin ettim, kusura bakma aradim seni umarim rahatsiz olmamissindir dedi.
Böyle böyle konustuk, sonra hafta sonu belki tanistigimiz sehire gelicem dedi.
Ne dersin belki tekrar görüsme imkanimiz olabilir dedi.
Bende tabiki neden olmasin dedim.
Sonra beklermisin, sigara icip geliyorum dedi. Tamam dedim.
15 dakika sonra telime mesaj geldi.
Kusura bakma sigaram kalmamis, almaya ciktim, gecikebilirim, bosuna seni bekletmek istemem dedi.
2 saat sonra tekrar netteydi, bana yazan o oldu tekrar, arkadasinda oldugunu söyledi,
biraz yazistik, sonra birden yazmayi kesti, cok soguk davrandi.
Biraz bozuldum, ben cikiyorum deyip ciktim netden, ondan cevap beklemeden.
Dün sali günü ise, mesaj gelmedi hic, aksam facebooktaydi, yarim saat falan olmustu o geleli, hic birsey yazmadi, selam bile vermedi.
Normalde girdigi anda yazardi.
Sonra ben ona selam verdim, oda selam verdi, bugün naptin falan diye sordu, haftasonu ne yapiyorsun dedi, bazilarinin nerede olduguna bagli dedim (yani ona hitaben imali konustum)
tamam dedi, sen dedim, oda dedim ya hafta sonu ordayim diye, bende evet ama belli degil demistin dedim.
Oda evet pardon unutmusum dedi.
Bende sorun degil dedim.
Bu lafimdan sonra yine bisey gelmedi 20 dakika bekledim, sinir oldum bye deyip ciktim.
Bugünde ne bir mesaj nede calan bir tel var.
Üstüne varmiyorum, bende ona birsey yazmadim.
Sizce ne yapabilirim, hafta sonuna kadar bisey gelmezse, yada hatta hafta sonu bile aramazsa, cok sinir oluyorum, acaba artik ilgisi kalmadimi, ama anlattigim gibi birden oldu, arkadasindayken, arkadasi tanistigimiz gece yaninda olan türk arkadasiymis.
Isi cikmistir diyenlere, basta düsündüm mesguldür belki, fakat iki gün üst üste, ve de facebookda olmasi pek mesgul anlamina gelmez, mesgul olsa bile soguktu...
Son düzenleme: