Animasyon cizgi flimler, 15 favori flimlerim cocuklariniz bayilacaktir tabi sizde...

:42: Sevimli Canavarlar Üniversitesi , Mike ve Sully Sevimli Canavarlar’dan (Monsters, Inc.) sonra yeniden beraberler! Canavar olmak öğrenilebilir! Bu sefer maceranın öncesine, ikilinin üniversite günlerine dönüyoruz. Filmin başında ikilinin henüz sıkı dost olmadığı bir döneme gidiyor ve hatta ilk tanıştıklarında aslında çok da iyi anlaşamıyor olduklarına tanık oluyoruz. Daha sonra bu sıkı dostluğun nasıl başladığını, birbirlerinin farkılıklarına tahammül ederek bunların üstesinden nasıl geldiklerini görüyoruz.
Pixar stüdyolarının çok sevilen animasyonunda orijinal dublaj kadrosunda Billy Crystal, John Goodman ve Steve Buscemi gibi isimler karakterlere hayat verirken yönetmen koltuğunda Dan Scanlon oturuyor. Sevimli Canavarlar Üniversitesi 2013 [video=youtube;Or7zZcXuwnY]http://www.youtube.com/watch?v=Or7zZcXuwnY[/video]:42:

Özet:

:42:Çılgın Hırsız 2 2013 , Eski süper kötü Gru, suç dolu geçmişini bir kenara bırakır ve evlatlık edindiği kızları Margo, Edith ve Agnes ile birlikte sakin bir hayata adım atar. Gru, kurduğu işiyle ve ailesiyle vaktini geçirirken, bazı gizemli olaylar yaşanmaya başlar. Anti-Villain League isimli son derece gizli bir örgüt, Gru’yu tehlikeli bir olayı araştırması için göreve çağırır ve ona bu görevde Minyonlar’ın yanı sıra bu organizasyonun en iyi ajanı olan Lucy de yardım edecektir. Gru artık iyi adamlarla anlaşma imzalamış ve dünyanın kurtuluşu için mücadele eden birine dönüşmüştür. Lucy ile birlikte kötücül bir süper gücün peşine düştükleri bu avda, çeşitli suçlularla da mücadele etmek zorunda kalacaklardır

[video=youtube;d9qGe83s1gI]https://www.youtube.com/watch?v=d9qGe83s1gI[/video]

kadın 0:54 de ne diyor ya '' hüsnü şok'' mu? anlayamadım
ölü gelini tavsiye ederim
belleville'de randevu
son olarak yürüyen şato filmlerini tavsiye ederim
:ssz::ssz::ssz:

Son düzenleme:
Karmakarışık harika bir animasyon filmi kızlar izlemeyi unutmayın :39: :16:

Eklentiler

• $karmakarışık.webp
    $karmakarışık.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 153