başka marka ile deneyin yalancı pozitif veren markalardan bu. burada defalarca yazdıkFrely erken gebelik adetim gecikmeden öncede onunla yapmıştım ama çıkmadı bugün çıktı
Aslında koyulasmayi takip edeyim diyerekten hemen kana gitmedim şimdi geç döllenme olabilir diye okudum biraz daha ilk idrarla test yapsam koyulasirsa eğer betayi yüksek yakalarım Allah kimseyi yormasin velhasılben bu marka ile öğrendim sonra arkasından iki tane artı med yaptım hepsinede yalancı pozitif çıkarıyor denmişti. sonra umudumu kaybettim regl bekledim gelsi diye gelmeyince kan verdim beta ilk 117 gelmişti. bi kan verin isterseniz.
Hayır regl oldumHamile misiniz??
Frely kesinlikle yapmayın çok çok fazla yalancı pozitif çıkarıyor ve saniyeler içinde pozitif gösteriyor bende daha önce yaptım aynı marka 2 tane koşa koşa kan vermeye gittim ve sonuç negatifHayır regl oldum
Aynen öyle bu yüzden internet üzerinden sipariş edeceğim artık. Çevremdeki eczanelerde hep bu marka var ama birdaha yapmayacagimFrely kesinlikle yapmayın çok çok fazla yalancı pozitif çıkarıyor ve saniyeler içinde pozitif gösteriyor bende daha önce yaptım aynı marka 2 tane koşa koşa kan vermeye gittim ve sonuç negatif
Evet daha güvenilir markalar var onlardan sipariş verinAynen öyle bu yüzden internet üzerinden sipariş edeceğim artık. Çevremdeki eczanelerde hep bu marka var ama birdaha yapmayacagim
Aminnn önerdiğiniz marka var mıEvet daha güvenilir markalar var onlardan sipariş verininşallah en kısa sürede beklediğimiz güzel haberi görürüz çift çizgi
Awox çok övülüyor, laboquick bence çok güzel bir marka, birde predictor early biraz pahalı ama internetten ucuza getirtebilirsinizAminnn önerdiğiniz marka var mı
Teşekkür ederimAwox çok övülüyor, laboquick bence çok güzel bir marka, birde predictor early biraz pahalı ama internetten ucuza getirtebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?