Anında görüş değiştiren erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sercenin_gozyasi

Iyiler her zaman kazanir.
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
4.984
5.013
773
38
Antalya
Merhabalar ilk kez aşk icin konu açiyorum
1 aydir gecmiste tanidigim biriyle gorusuyorum (gecmiste aramizda sevgililik durumu yok)

Bu kisi ile 1 ayfir muhabbetimiz baya ilerledi yalniz farkli sehirlerdeyiz ilk baslarda her sey normal gidiyordu
Son gunlerde bi yakinlasma durumlari söz konusu oldu ve ayni sehirde oldugumuzda beraber kalma gibi durumlarin bahsi gecti karsi degildim yine rutin ilerledi fakat ona gec soyledigim bisi var gece kalamazdim beraber... bunu soyleyince baya tepki gosterdi konustuklarimizi bosver
Gelince gorusuruz istersen gibi laflar etti cok kırıldim
Biliyorum cok olumlu yorumlar gelmeyebilir ama icimi dökmek istedim bu kisi benim icin özel birisiydi
capella79 luciferr

Uzaktan yakinlastiniz hmm neden kirildiniz ki adam rengini bellibetmis sevinseniz diyorum.

E sonuçta niyet belliymiş. Biri dişi biri erkek iki kişi aynı evde yalnız kalacaksa yapılacak faaliyet bellidir. Siz bı faaliyete önce yeşil ışık yakmış sonra yan çizmişsiniz. O da beklentilerini karşılamadığınız için kendi yoluna gitmiş. Kırılacak bir şey yok.

Konu cinselligin yasanmamasi gibi bisi degil sadece gece kalma durumu olmaz

sercenin_gozyasi erkekler bazen istediklerini elde etmek için vicdanımıza oynuyor ve kendini en ufak durumda geri çekip bizim onlar için çabalamamızı sağlamaya çalışıyorlar konu çokça ciddi bir durum olsada veya basit bir durum olsada senin isteklerine sayguı duymak zorunda yani sen doğru olanı yapmışsın ben olsam birlikte yaşanabilir doğru lakin şuan bir düzenim var benim ben gece belirli saatte evde olamlıyım bu kimseden kaynaklı değil kendi kuralımdır yıllardır böyle yatağım neredeyse orada olmalıyım o yüzden inan bana doğru olanı yapmışsın klasik erkek tribi canım üzüleceğin bir durum yok şuan diye düşünüyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…