Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim cok merak ettim seni gittin mi hastaneye nasilsin bir problem var mi ((ALLAH KORUSUN TABI ))Kadın doğum için gidiem evet. Saol Can'ım inşlh ilgilenirler
Kahverengi lekelenmem var Can'ım. Akıntı şeklinde devam ediyor malesef. İlaç vermediler ama iyi ilgilendiler bebeğimi gördüm kalp atışını çok şükür ama hala devam ediyor moralim çok bozukCanim cok merak ettim seni gittin mi hastaneye nasilsin bir problem var mi ((ALLAH KORUSUN TABI ))
Geçmiş olsun Can'ım inşlh bende iyi olurum. Lekelenmesi olan herkes progestan kıllanıyormuş bana iki hastanede vermedi sinirlerim bozulduKafaya takma sakın o hastaneye git gercekten cok iyi ilgileniyorlar ozel hastaneye gitmissin gibi kibar ve cok anlayislilar ustelik sıra yok bekleme stresi yok ilaç gerek gormemislerdir ben iyiki oraya gitmisim Etlik zubeyde hanimin hastasıy dım bana acip senin bugun kurtaj olman lazım dedi vakit kaybetme dedi (BENDE WON WILIBRAND HASTALIGI OLDUGUNDAN RİSKE ATMADI ÜNİVERSİTE HASTANELERINE GÖNDERDİ)esim arabayi nasil kullandi nasil gittik solugu Gata da aldik bu kadar niye abartmislar dedi ustelik profu bakti o gun yatisim yapildi degerimin kendiliginden dusmesini beklediler hicbi ilac vs vermediler hastane gözetiminde kaldim 2 gece ewe gonderdiler ve su an degerim 48 dis gebelikten ben etlikte olsaydim o gun pisi pisine kurtaj olmustum hatra daha ileridi bile olabilirdi allah korusun demem o ki iyiki oraya gitmisim ilacsiz mudahalesiz bitecek Allahin izniyle
Özel yeri mi var canımBak ikiside vermemis demekki senin digerleri gibi degil gerek gorselerdi sana verirlerdi ilactan yinede cok taktiysan baska bi doktora daha git o zaman sana sunu deyim gebeysin nasil olsa etluk zübeyde hanim hastanesinde RAHMI SINAN KARADENİZ var siddetle tavsite ederim 2 gebeligimide o bildi ve cok ilgili ona git son kararı o versin
Saol Can'ım inşlh yardımcı olur. Şimdi biraz dinlenmek istiyorum. Dün iki hastane gezdim. Eve geldim akıntım arttı. Azalma olmazsa gidicem mecbrHayir etlik zubeyde hanim dogumevinde kendisi gebe polikliniginde telf.randevu al ya da sabah erkenden git