Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba
bende yarın akropol hastanesine gitmeyi düşünüyorum yarın için randevu aldım bakalım doğum için filan görüşeceğim orda doğum yapan ve nurten hnm a muayene olan var mı???
yorumlarınıza ihtiyacım var. çünkü dr mu değiştireceğim.[
kızlarr bülent bey e gidiyorum ben de çok rahatlatıyor doğum 2.200 tl dediler sezaryan normal epidural farketmio dediler hatta bana epidural normal ve sezaryan doğum izletti kendi yaptırdığı doğumu bak hiç bağıran çağıran ağlayan var mı rahat ol sen bebişi büyüt doğumu ben yaptırcam gerisini düşün me falan dedi :) güven hastanesinde normal doğum 4.500 tl idi taa nisan da mesa da 4.000 tl dedilerdi nisan mayıs gibi sorduumda ayrıca geçen sene ekimde bi arkadaşm orda doordu 3.500 verdiler ama bi o kadar da ekstra masraf çıkarmışar medicana 4.500-tl fatih ünv. hastanesi 2.500-tl ama dr. erkek istedim ben ve çok mutaasııptı yüzüme bile bakmıyodu ben de değiştirdim akropol e gittim ii ki de gitmişim bülent bey süper bi dr. paragöz diil ve çok ilgili odaları çok güzel ve yenidoğan üitesi de var ayrıca verdiğimiz fiyata asla ekstra borç çıkarmayız dedilerr... bilgilerinize...