Ankara akropol hastanesinde doğum yapan varmı?

susaden

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
546
7
318
46
Ankara
Kızlar doğumum ankara akropol hastanesinde yapmayı düşünüyorum .orda doğum yapanlarınız varsa orayla ilgili fikirlerinizi iletirseniz sevinirim.teşekkürler.

yeni açılmış bir senelik ama aynı zamanda tıp merkezleride var beş senelik tıp merkezleride.dün gitim gezdim hastaneyi güzel ama orda doğum yapanlardan bilgi alırsam rahat edicem anavatan partisinin arkasında balgatta:)

şu an 13 haftalık hamileyim ve 2 aydır akropole gidiyorum.çok memnunum ilgi alaka çok güzel.bende doğum için orayı düşünüyorum.komşumun bi yakınıda doğumunu orda yapmıştı çok memnun kalmış.hem fiyat açısındanda diğer özellere göre çok uygun.

teşekkürler canım bilgilr için bende dün gitim bakmaya doktorum da orayı tafsiye etti güsel bir yer inş.bende memnun kalırım:)

aa ne güzel doğum konusunda birilerinin hastane memnuniyetini seviyorum doğrusu...
ben doktoruma bağlıyım mesaya alışkın o ama medicana yı bir gezeceğim uygunmuş fiyatı çokta ilgililermiş tam adresini yazarsan o hastaneyede bir bakayım..

ziyabeycad.2.sok.no :18 balgat kukla kebabın anavatan partisinin arkasına düşüyor akropol hastanesi . benim doktorum hrs hastanesi veya burayla anlaşmalı bakalım ikisinsen birinde yapcaz kısmets doğumu orda yapnlardan az çokta olsa bilgi bekliyorum:)

ben de o hastaneyı ve ozellıkle doktor bulent beyin ılgısını,bilgisini cokkkk begendım.normale de sezeryana da 750ytl dedıler.ben de orada dogum yapmayı ıstıyorum.

bteşekkürler benim doktorumda dışardan orayla anlaşmalı orda yapalım doğumu dedi biz 1.500 ödicez doktorum dışardan girdiği için

merhaba
bende yarın akropol hastanesine gitmeyi düşünüyorum yarın için randevu aldım bakalım doğum için filan görüşeceğim orda doğum yapan ve nurten hnm a muayene olan var mı???
yorumlarınıza ihtiyacım var. çünkü dr mu değiştireceğim.
[

merhaba
bende yarın akropol hastanesine gitmeyi düşünüyorum yarın için randevu aldım bakalım doğum için filan görüşeceğim orda doğum yapan ve nurten hnm a muayene olan var mı???
yorumlarınıza ihtiyacım var. çünkü dr mu değiştireceğim.
[

merhaba ben şu an 8+5 haftalıkım geçen hafta akropolde bülent beye gittim doktorun ilgisinden memnun kaldım ancak doğum konusunda hastanenin durumunu bilmiyorum henüz

evet kızlar ben de bulent beyın hastasıyım.her seyınden cok memnunum.ama bılen varsa ben de sormak ıstyrm.sezeryanda nasıl?memnun kalan var mı dogum sonrası?ya da şikayeti olan?

arkadaşlar ayın 15 epidural sezeryan oldum bugün bebeğimle üçncü günümüz akropol hastanesinden çok memnun kaldım anestezi doktoları mükemmel hiç bir komplikasyon yaşamadım tansiyon i düşmesi baş ağrısı gibi zaten epiduralda bu olaylar olmuyo oraya giden arkadaşlar gönül rahatlığıyla doğumlarını yapabilirler...herkese hayırlı doğumlar

kızlarr bülent bey e gidiyorum ben de çok rahatlatıyor doğum 2.200 tl dediler sezaryan normal epidural farketmio dediler hatta bana epidural normal ve sezaryan doğum izletti kendi yaptırdığı doğumu bak hiç bağıran çağıran ağlayan var mı rahat ol sen bebişi büyüt doğumu ben yaptırcam gerisini düşün me falan dedi :) güven hastanesinde normal doğum 4.500 tl idi taa nisan da mesa da 4.000 tl dedilerdi nisan mayıs gibi sorduumda ayrıca geçen sene ekimde bi arkadaşm orda doordu 3.500 verdiler ama bi o kadar da ekstra masraf çıkarmışar medicana 4.500-tl fatih ünv. hastanesi 2.500-tl ama dr. erkek istedim ben ve çok mutaasııptı yüzüme bile bakmıyodu ben de değiştirdim akropol e gittim ii ki de gitmişim bülent bey süper bi dr. paragöz diil ve çok ilgili odaları çok güzel ve yenidoğan üitesi de var ayrıca verdiğimiz fiyata asla ekstra borç çıkarmayız dedilerr... bilgilerinize...

Aynısını daha öncede bu forumlarda söylemiştim ..
Dr.Bülent Alp AYDIN ve Akropol Hastanesi .
Olayın noktası bence budur.
Ama asla bu ikili anlatmakla olacak birşey değil.,
Tek tavsiyem Ankarada iseniz ,doktor ve hastane arıyor iseniz mutlaka en azından gidin ve Bülent bey ile tanışın derim.Herkesin bebeğini sağlıklı olarak kucağına alarak ,mutlulukla büyütmesini dilerim.

mrh bayanlar bende büyük bir araştırma sonucu dr.bülent alp aydın konusunda sizlerle hem fikirim ama ama hala kafam karışık normal doğum konusunda bülent beye normal doğumunu yaptıran varsa bilgilendirirse sevinirim p.tesi gidiyorum bakalım hayırlısı herkes için inşallah

ben de bulent beyın hastasıyım.ama epidural sezeryan olan arkadaslar,anestezı uzmanınız kımdı?paşa bey mi sibel hanım mı?bılgı verın lutfeeeen!

kızlarr bülent bey e gidiyorum ben de çok rahatlatıyor doğum 2.200 tl dediler sezaryan normal epidural farketmio dediler hatta bana epidural normal ve sezaryan doğum izletti kendi yaptırdığı doğumu bak hiç bağıran çağıran ağlayan var mı rahat ol sen bebişi büyüt doğumu ben yaptırcam gerisini düşün me falan dedi :) güven hastanesinde normal doğum 4.500 tl idi taa nisan da mesa da 4.000 tl dedilerdi nisan mayıs gibi sorduumda ayrıca geçen sene ekimde bi arkadaşm orda doordu 3.500 verdiler ama bi o kadar da ekstra masraf çıkarmışar medicana 4.500-tl fatih ünv. hastanesi 2.500-tl ama dr. erkek istedim ben ve çok mutaasııptı yüzüme bile bakmıyodu ben de değiştirdim akropol e gittim ii ki de gitmişim bülent bey süper bi dr. paragöz diil ve çok ilgili odaları çok güzel ve yenidoğan üitesi de var ayrıca verdiğimiz fiyata asla ekstra borç çıkarmayız dedilerr... bilgilerinize...

bunlar indirimsiz fıyatlar mı?cunku bana 750ytl dedıler.emeklı sandıgı farkı yani.

bende sordum bana da sürekli olan hastalarına sgk lı olarak 750 tl dediler.
ayrıca bülent bey in yeni gidenlere uygulaması aynı sanırım; aynı sözleri banada söyledi ve aynı videoları bana da söyledi:)

Back
X